Nagyon szeretem a Beatlest, és nem értem, hogy Ringót miért utálja mindenki, azaz majdnem mindenki. Mert, , elvileg" ő a béna, a pici, stb. Szerintetek is béna?
Ringo nagyon jó :DD
miért lenne béna? a világ egyik legjobb dobosa
Bocs, anyád poénján azért röhögtem egy jót :DD
Én is nagyon nagyon szeretem a Beatlest, köztük Ringót is, választani sem tudok, hogy ki a kedvencem ...
Én kicsit magamra ismerek, amikor azzal poénkodnak, hogy esetlen stb. de tudom, hogy ez csak vicc. Mondom, szeretem őket, Őt, de én is szoktam ezzel viccelődtem, már ha van kivel ... a társaságunkban nincsenek nagyon hasonló zenei ízlésűek ... :/
Szerintem egyáltalán nem béna, sőt, a világ egyik legjobb dobosa a mai napig! Ugyanúgy tisztelem, szeretem őt mint a többieket is. :)
Quincy Jones nyilatkozta, hogy Ringo rossz dobos volt, Paul meg rossz gitáros. Csak mondom, nem az én véleményem.
Egyébként én a beatles-jelenséget nem annyira értem. Mármint szeretem a zenéjüket, de nekem sok az a csupa szerelmes szám karrierjük elején, és igazából tinibanda. Ezzel semmi bajom, de hogy most ők mitől kevésbé tinibanda, mint más tinibandák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!