Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti milyen zenét hallgattok?

Ti milyen zenét hallgattok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok rá mit hallgattok. Ne szégyelljétek, nem baj ha nem ismert, lehet elektronikus,klasszikus, heavy metal, akármi! :D Előadókat kérnék szépen ha lehet! Csak mert mostanában szinte ugyanolyan zenékkel van tele az MP3am :D

2013. szept. 11. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Heló!

Miért szégyellné bárki is, amit hallgat? Főleg, ha válaszol is, azért ritkán látni pironkodó embereket olyan sóhajokkal, hogy "jajj, mit hallgatok megint" :)

Doors, The Who, Green Day, rammstein, Slipknot, System of a Down, Jefferson Airplane, Johhny Cash, Paddy and the Rats, Dropkick Murphys, Korn, Arkona, Ensiferum, Dalriada, Amon Amarth, Old mans Child, Powerwolf, Artic Monekys, David Bowie, Disturbed, Rockot a kezdetektől...

2013. szept. 11. 15:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Am én is ismerek párat ezekből :D
2013. szept. 11. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Jajj, mit hallgatok megint! :$ válogass. :D

Amúgy teljesen hangulatfüggő, klisésen hangzik, de mindenevő vagyok. Jöhet numetal, metalcore, pop, rnb, hiphop, komolyzene, reggae. Hosszú idő lenne felsorolni az előadókat.

2013. szept. 11. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Subscribe - Crowd of the nobodies

TNT - Egyetlen szó

Chilly - Simply a love song

Rolling Stones - Angie

Michael Jackson - Billie Jean

Bon Jovi - This Ain't A Love Song

Ákos - Erő és alázat

Britney Spears - Toxic

Cher - Strong enough

Hien - Valami történt

Madonna - You'll see

2013. szept. 11. 16:46
 5/8 anonim válasza:
YONDERBOI, Parov Stelar, és ha már toxic, akkor a Yael Naim feldolgozást érdemes meghallgatni, mennyire különbözik britney változatától - és mennyivel jobb is...
2013. szept. 11. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem is, Britneyé jobb!!!!!:D
2013. szept. 11. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Edda művek

Ossian

P-mobile

Republic

Avatar ( kevésbé ismert magyar zenekar)

Road

Tankcsapda

Sőt még a magyar nótákat is szeretem :D

2013. szept. 11. 21:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszike a Válaszokat! :D
2013. szept. 12. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!