Tizenéves lányok, ti milyen zenét hallgattok?
Én 15L vagyok, és így szinte egyik napról a másikra megváltozott az ízlésem. A pop-ot rühellem, hamar "kimennek a divatból" a mai popszámok..
Nagyon szeretem a lassú, kicsit szomorúbb zongora dalokat(pl Jan A. P. Kaczmarek szerzeményeit vagy mondjuk a The Grey c. film befejező dalát(Into The Fray)), nagyon megszerettem a countryt, és "beleestem" pár bandába, akiket eddig nem is szerettem, mint például: Kansas(nagy kedvenc lett), Depeche Mode, Survivor, Guns n' Roses, és néha a Metallicába is belehallgatok.:)
Az ilyen "mai" előadók közt nálam talán Avicii, David Guetta és Calvin Harris a bejövős(bár ugye hamar lejárnak, akármennyire is jók).
Én nem szeretek semmit, ami "tuc-tuc", én azokat egyszerűen nem bírom hallgatni, nem hallgatok, sem elektro-t, sem annak a fajtáit, sem pop-ot.
Illetve popból régi Britney számokat hallgatok, pl I'm not a girl, not yet a woman-t. Meg van pár előadó, akiket nagyon szeretek, és nem tudom kategorizálni, pl Jason Mraz
Egyébként főleg punkot, punk-rockot, hallgatok, bár mostanában rákattantam a ska-ra.
A kedvenceim a Green Day (Good Riddance,Know Your Enemy, Holiday), Ocho Macho (Jó nekem, Képzeld el másképp), Sum 41 (Hell song, In too deep), Red Hot Chili Peppers (Snow, Dani California, Californication), Simple Plan (Can't keep my hands off you), Fall Out Boy (Thnks fr th mmrs, This ain't a scene, My songs know what you did in the dark), Paramore (Brick by boring), Bob Marley (Lalalala long, Three Little Birds), Nickelback (Rockstar), Train (Drive by, Mermaid, Hey soul sisters), Jet (Are you gonna be my Girl?), Less Than Jake, Reed Big Fish, Mocsok 1 Kölykök (Szólt a király).
Röviden (:D) ennyi, és szerintem nekem tetszene Michael W Smith-től a How to say Goodbye. :)
Sometimes I slide away
Silently
I'm slowly lose myself
Over and over
Take comfort in my skin
Endlessly
Surrender to my will
Forever and ever
I dissolve in trust
I will sing with joy
I willend up dust
I'm in Heaven
And who are you, the proud lord said,
that I must bow so low?
Only a cat of a different coat,
that's all the truth I know.
In a coat of gold or a coat of red,
a lion still has claws,
And mine are long and sharp, my lord,
as long and sharp as yours.
And so he spoke, and so he spoke,
that lord of Castamere,
But now the rains weep o'er his hall,
with no one there to hear.
Yes now the rains weep o'er his hall,
and not a soul to hear.
Sokféle van, de az minden, csak nem mainstream: P
Rock, punk, metal, epic, epic rock, kelta, ír, ír rock, japán rock, zongora dalok hegedűvel vagy anélkül.
Például: Three Days Grace, Evanescence, Within Temptation, The Grenma, Audiomachine, Two Steps From Hell, Q Factory, Heather Dale, Paddy and the Rats, Adrian von Ziegler, The Rickymh, Girugämesh. Ők a kedvenceim, plusz ha megtetszik valami mai szám, megpróbálom kikutatni rock verzióban: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!