12-16 éves tinik milyen számokat hallgattok? Melyik a kedvenc számotok?
Linkin Park,Red Hot Chili Pappers,Tokio Hotel,Green Day,Billy Talent,Halestorm,Simple Plan,My Chemical Romance,James Arthur,Ivan and the Parazol,Lana Del Rey,Marylin Manson,Maroon5,Muse,30 second to Mars,Anti Fitness Clubb,Metro Station,Pink,Avril Lavigne,Paramore,Snow Patrol,Republic,Taylor Swift,The All-American Rejects,The Pretty Reckless,Adele,Three Days Grace,Hollywood Undead,You Me AT SIX,Joan Jett,Skrillex,Bermuda,Jason Mraz,Fall Out Boy,Good Charlotte,Fun.,Punnany Massif,Ed Sheeran,Coldplay,Blin-182,The Offspring,Avenged Sevenfold,Papa Roach,All Time Low
Remélem,hogy ennyi elég lesz:D
Featurecast, Flying Lotus, Skillet, Within Temptation, Skrillex és néhány zene, amire csak úgy rátaláltam. És persze filmzenék :)
Nagy kedvenceim most a Featurecast számai, abból is a Chuck Berry és a Stick em up.
Children Of Bodom, Arch Enemy, Eluveitie, Kreator, Mayhem, Hypocrisy, Muse, Katatonia, Ensiferum, Bathory, Ghost, Slayer, Guns N' Roses, Sabaton, Nightwish, Wintersun, Iron Maiden, Carach Angren... Meg még nagyon sok. :D
15/L
Én ezeket hallgatom :D :
12 Stones
3 Doors Down
30 Seconds to Mars
Apocalyptica
Blink 128
Bon Jovi
Breaking Benjamin
Dead By Sunrise
Evanescence
Fall Out Boy
Five Finger Death Punch
Foo Fighters
Fuel
Green Day
Guano Apes
Guns & Roses
Heaven's Basement
Hooligans
Iron Maiden
Jimmy Eat World
Linkin Park
Metallica
Motorjesus
Nickelback
Papa Roach
Paramore
Queen
Red Hot Chili Pappers
Rise Against
Seether
Simple Plan
Sixx:A.M.
Sum 41
System Of A Down
Tankcsapda
The Clash
The Offspring
Three Days Grace
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!