Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Teljesen megváltozott a zenei...

Teljesen megváltozott a zenei ízlésem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve kezdtem teljesen más zenéket hallgatni.. Az akkori Adam Lambert és Pitbull őrületből áttértem a Kornra a Slipknotra és a System Of A Down-ra. Az osztályban kb minden nap hallom, hogy ez milyen szar meg minden.. Én amúgy imádom ezeket a zenéket de az osztálytársaim néha elbizonytalanítanak.. Tényleg szar? Vagy én vagyok az, Pls help..13/L

2013. aug. 25. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkáb ne is említsük egy lapon az ilyen pibull meg Lmfao féle divat szarokat ezekkel a jó rock/metál bandákkal...

Kérdező, inkább keress még ilyen együtteseket és azokat hallgasd, ne a tömeg után menj! Segítek, írok párat:

Linkin Park

Three Days Grace

Bily Tallent

Hollywood undead

2014. júl. 19. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük!! Jobbak, mint a Pitbull, Justin Bieber meg ilyenek. Én is Korn-t, Slipknot-ot és SOAD-ot hallgatok.
2014. szept. 2. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom pitbullal, de inkább soad és Skillet.
2014. okt. 22. 22:36
 14/15 Ingrados ***** válasza:
100%
Én is így voltam ezzel :D Homi zenékről hirtelen átálltam metálra. És milyen jól tettem! Légy rá büszke, ezeknek a daloknak legalább van mondanivalójuk (de még milyen). System of a Down <3
2014. okt. 26. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az en osztályom se kedveli oket, 2 éve kezdtem a Falling In Reverse, BVB együttesekkel (meg néha most is hallgatom oket, főleg Andyt) de most nagyon raalltam a Slipknotra. Fiú osztálytársaimnak tetszik, hogy ilyen örültek, de nem igazi rajongok. Eddig aki egy rossz szót is szólt Corey-ra, vagy a többiekre, az repült az acelbetetessel C:::
2016. aug. 30. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!