Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Teljesen megváltozott a zenei...

Teljesen megváltozott a zenei ízlésem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve kezdtem teljesen más zenéket hallgatni.. Az akkori Adam Lambert és Pitbull őrületből áttértem a Kornra a Slipknotra és a System Of A Down-ra. Az osztályban kb minden nap hallom, hogy ez milyen szar meg minden.. Én amúgy imádom ezeket a zenéket de az osztálytársaim néha elbizonytalanítanak.. Tényleg szar? Vagy én vagyok az, Pls help..13/L

2013. aug. 25. 23:16
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Te azt a zenét hallgatod ami neked tetszik. Ebbe senki sem szólhat bele. Ha neked az tetszik ne érdeklejen más véleménye. :) mindenkinek más izlése van. Nem kötelező követni a többieket. Egyedinek lenni jobb.:)
2013. aug. 25. 23:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne szenvedj ezen!!:) Hallgasd ami tetszik, tegyél magasról mások véleményére;) Mert ha most mi azt mondjuk, hogy rossz, akkor nem hallgatod többet a kedvenc számaidat?:) Amúgy majd belehallgatok párba szerintem:) Különben is, vállald fel amiket hallgatsz, én még ajánlgatni is szoktam másoknak:D:D:D Amúgy meg, ha meg nem kérdezik ,akkor nem kell mondani, különben is mi köze van hozzá másnak, nem szólhat senki bele. Rossz a véleménye, hát akkor ez van, de te ettől még azt a fajta zenét szereted, akkor nehogy már ne hallgassad!!:) Amúgy mintha régebben belehallgattam voln egy Slipknot-számba, és tetszett is, ha jól emlékszem:) Ne aggódjál már!!:)
2013. aug. 25. 23:37
 3/15 anonim válasza:
93%

Ne foglalkozz másokkal...

1. Azt hallgatsz amit akarsz, és ha szerintük szar akkor nem kell hallgatni. Nem kell ezzel foglalkozniuk.Te szereted nem ők.

2. Akkor lenne oké hogy azt mondják szar, ha tényleg az lenne.... Csakhogy ezek a számok adam lambert-hez vagy pitbull-hoz képest.... Messze verik őket. Hidd el. Ezek jó zenék. :)

2013. aug. 26. 09:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
szar a SOAD ? Slipknot ? Korn ? ez nem hülyeség hallgasd üszkén ezeket a zenéket és örülj neki hogy nem Pitbullt meg ezeket a szarságokat hallgatod nekem is minden osztálytársam ezeket a fosokat hallgatják míg én ott ülök mellettük People=shit ( ha nem érted akkor ez egy Slipknot szám ) és komolyan mondom néha jól jönne egy rockertárs
2013. aug. 26. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallgatsz, amit akarsz. Attól még nem lesz sz*r, mert azt mondják. Neked legalább van ízlésed, nem úgy mint nekik. Fogalmuk sincs arról, hogy mi a jó zene, ők csak azt hallgatják ami most nagyon menő - mert ugye ettől lesznek "vagányak" ha ilyeneket hallgatnak.
2013. aug. 26. 10:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! #4-es igen értem, és nagyon bírom azt a számot!:)
2013. aug. 26. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

Az ilyen kérdésekre már csak ilyen reakcióval tudok szolgálni:

"I push my fingers into my eyes...

It's the only thing that slowly stops the ache..."

De komolyan, szarni arra, aki azt mondja, nem jó amit hallgatsz, szarni arra, aki azt mondja, hogy legalább nem pitbullt hallgatsz (igen, ez sem jobb, még ha támogat is). Ha pitbullt akarsz hallgatni, halgassál pitbullt, ha slipknotot akkor hallgassál slipknotot, ha Bocelli-t akarsz hallgassad azt. Én inkább azt ítélem el, aki füles nélkül üvölteti mindenhol a szarjait (Ha ő nyilvánosan hallgatja, én nyilvánosan le is szólhatom. Egyéb esetben max. annyit mondok, hogy ez nekem nem tetszik.). Legyél tisztelettel/figyelemmel másokra, és használj fülhallgatót, otthon meg üvöltetheted. Ha ezt így csinálod, senkinek semmi köze hozzá, hogy te mit hallgatsz.

2013. aug. 26. 14:29
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. Füles mindig van nálam
2013. aug. 26. 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szereted a metált az sosem probléma!!!! :) Jobb mint ezek a szarságok...Pitbull meg társai :D Bár nem akarok vele senkit sem megbántani... Én is SlipKnoT fan vagyok meg a SOAD-ot is és a KoRn-t is szeretem :) Ezek igazi zenék!!! És igazi zene az ha hangszerekkel adnak elő valamit amit zenének csúfolnak :D Amúgy annyi a különbség a kettő között hogy a Metál és a rock azokhoz emlékek,érzések fűződnek és akár legyen negatív vagy pozitív ezekben vannak érzelmek!!!!! A másik oldalon pedig csak piackutatások és stylist-ok.... Szóval no para :)
2013. szept. 5. 18:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát Pitbull még csak nem is rapper nem is énekes nem is zenész szövegeiben semmi egyedi nincs futószalagon gyártott maszlag az összes mint amit minden amerikai, vagy magyar média által felfuttatott "zenészek/énekesek". A System of A Down, Sklipnot, Korn... Na. Ezek már zenészek és nem futószalagon gyártott mocsok. Pitbull és társai pár év múlva már lehet, hogy látni sem fogod őket mert kimennek a divatból. De a SOAD, Disturbed, Nirvana, Rise Against, Korn, Slipknot soha nem mennek ki a "divatból". DE egyébként azt hallgatsz amit akarsz és ami tetszik neked. Ha rock/metál tetszik, hát akkor hallgasd!

12/f :)

2014. márc. 23. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!