Teljesen megváltozott a zenei ízlésem. Mit csináljak?
Ne foglalkozz másokkal...
1. Azt hallgatsz amit akarsz, és ha szerintük szar akkor nem kell hallgatni. Nem kell ezzel foglalkozniuk.Te szereted nem ők.
2. Akkor lenne oké hogy azt mondják szar, ha tényleg az lenne.... Csakhogy ezek a számok adam lambert-hez vagy pitbull-hoz képest.... Messze verik őket. Hidd el. Ezek jó zenék. :)
Az ilyen kérdésekre már csak ilyen reakcióval tudok szolgálni:
"I push my fingers into my eyes...
It's the only thing that slowly stops the ache..."
De komolyan, szarni arra, aki azt mondja, nem jó amit hallgatsz, szarni arra, aki azt mondja, hogy legalább nem pitbullt hallgatsz (igen, ez sem jobb, még ha támogat is). Ha pitbullt akarsz hallgatni, halgassál pitbullt, ha slipknotot akkor hallgassál slipknotot, ha Bocelli-t akarsz hallgassad azt. Én inkább azt ítélem el, aki füles nélkül üvölteti mindenhol a szarjait (Ha ő nyilvánosan hallgatja, én nyilvánosan le is szólhatom. Egyéb esetben max. annyit mondok, hogy ez nekem nem tetszik.). Legyél tisztelettel/figyelemmel másokra, és használj fülhallgatót, otthon meg üvöltetheted. Ha ezt így csinálod, senkinek semmi köze hozzá, hogy te mit hallgatsz.
Hát Pitbull még csak nem is rapper nem is énekes nem is zenész szövegeiben semmi egyedi nincs futószalagon gyártott maszlag az összes mint amit minden amerikai, vagy magyar média által felfuttatott "zenészek/énekesek". A System of A Down, Sklipnot, Korn... Na. Ezek már zenészek és nem futószalagon gyártott mocsok. Pitbull és társai pár év múlva már lehet, hogy látni sem fogod őket mert kimennek a divatból. De a SOAD, Disturbed, Nirvana, Rise Against, Korn, Slipknot soha nem mennek ki a "divatból". DE egyébként azt hallgatsz amit akarsz és ami tetszik neked. Ha rock/metál tetszik, hát akkor hallgasd!
12/f :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!