Miről szólnak ezek a kötetek? Néhány embertől hallottam, hogy Duncan Shelley könyvei elolvasása után teljesen megváltozott a gondolkodásmódja.
Itt bele tudsz olvasni a könyvekbe:
Nekem egyik kedvenc könyveim Duncan Shelley trilógiája. Arról szól, hogy van egy úgynevezett Legfelsőbb Kaszt (egy titkos csoportosulás), akik irányítják a világot és az emberek gondolkodásmódját. Ja, nem sci-fi, ne arra gondolj. :-) Ennek a csoportnak az egyik tagja árulóvá lett, és le akarja leplezni ezt a társaságot, akik persze üldözni kezdik.
Regény abszolút, de annyira jó az üzenete(i), meg amiket benne ír, hogy rá kellett jönnöm, hogy nagyon sok benne az igazság. Sajnos. Nagyon izgalmas a könyv és eléggé érdekes.
Szokott lenni dedikálása, ott bele lehet nézni a könyvekbe, meg tudsz beszélgetni az íróval és a menedzserével. Tök normális emberek.
Elme gyilkosai trilógia:
egyértelmű számomra, hogy az írót (többek között és legfőképp) Ron Hubbard inspirálta és ezért is volt képes ilyen magas szintű és sokatmondó művet alkotni.
És az író férfi vagy nő?
Én a stílusa miatt nőre tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!