Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miről szólnak ezek a kötetek?...

Miről szólnak ezek a kötetek? Néhány embertől hallottam, hogy Duncan Shelley könyvei elolvasása után teljesen megváltozott a gondolkodásmódja.

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen típusú könyvek ezek,de érdekelne,hogy miben változtatják meg az olvasót.
2010. okt. 9. 17:02
 1/5 anonim válasza:
100%

Itt bele tudsz olvasni a könyvekbe:

[link]

Nekem egyik kedvenc könyveim Duncan Shelley trilógiája. Arról szól, hogy van egy úgynevezett Legfelsőbb Kaszt (egy titkos csoportosulás), akik irányítják a világot és az emberek gondolkodásmódját. Ja, nem sci-fi, ne arra gondolj. :-) Ennek a csoportnak az egyik tagja árulóvá lett, és le akarja leplezni ezt a társaságot, akik persze üldözni kezdik.

Regény abszolút, de annyira jó az üzenete(i), meg amiket benne ír, hogy rá kellett jönnöm, hogy nagyon sok benne az igazság. Sajnos. Nagyon izgalmas a könyv és eléggé érdekes.

Szokott lenni dedikálása, ott bele lehet nézni a könyvekbe, meg tudsz beszélgetni az íróval és a menedzserével. Tök normális emberek.

2011. ápr. 17. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Elme gyilkosai trilógia:

egyértelmű számomra, hogy az írót (többek között és legfőképp) Ron Hubbard inspirálta és ezért is volt képes ilyen magas szintű és sokatmondó művet alkotni.

2014. nov. 2. 00:53
 3/5 anonim ***** válasza:
A sok nyugatról importált divatszemét könyv után igazán felemelő érzés és ismeret az Elme gyilkosai könyvtrilógia tartalma.
2014. nov. 2. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:
A Paktum-trilógia viszont elég hulladék, a vége felé már egyenes utáltam a szerzőt a gusztustalan hozzáállásáért.
2015. jún. 22. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:

És az író férfi vagy nő?

Én a stílusa miatt nőre tippelek.

2018. febr. 5. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!