A nagy kérdés: hová? (részletezés lent)
Figyelt kérdés
Mit gondoltok,hová érdemes jegyet vennem a Bruno Mars koncertre? A fellépése a Sportarénában lesz. Szerintetek melyik éri meg jobban: az ülőhely,nem pont legelöl(222,116) vagy az állóhely?2013. aug. 19. 23:29
1/4 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Én Rammstein koncerten voltam a Sportarénában kiemelt állóhelyen legelöl, és utólag nagyon irigyeltem azokat, akik kevesebb pénzért leülhettek, nem sípolt utána három napig a fülük, de ugyanúgy láthattak és élvezhettek mindent. Nem tudom, mennyire segít ez a válaszom a döntésben. Bruno Mars koncertről sajnos nem tudok nyilatkozni, olyanon még nem voltam.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért vagyok bajban,mert állóhely lenne a legolcsóbb viszont a legkockázatosabb is,ugyanis mindenki előre szeretne jutni és én nem vagyok olyan helyzetben h órákkal előtte lesátorozzak az Aréna előtt...:( Az ülőhelynél meg az a gond,hogy nem tudom mennyire jó a rálátásom ezekről a szektorokról a színpadra és ha ülőhelyre veszek jegyet,akkor esélyem sincs rá,h elmondhassam magamról h Bruno egyszer rám nézett! xd Tehát nem dobhatok fel semmit a színpadra,integetnem meg stb. is felesleges mert úgysem veszi észre. :D Pedig ha egyszer MO-ra jön ezeket olyan jó lenne kihasználni :)) De köszi,h írtál!
2013. aug. 21. 18:04
3/4 anonim válasza:
Átérzem az érzéseid.....:)
Én ülőjegyet vettem, mert 3 órás koncert lesz és hát 3 órát állni.......A negatívum az hogy az ülőhelyeknél hogy nehéz kitűnni a tömegből, de ezt is meg lehet oldani egy látványos táblával vagy jelmezzel (például én azt tervezem, hogy beöltözöm répának utalva a kedvenc számomra a Runaway baby-re :))
4/4 A kérdező kommentje:
3 óra?! Ez biztos? :O Néztem a YouTube-on full concert videókat,de ott "csak" 1,5 órás volt.
Egyébként a répás jelmez klassz ötlet,én meg akkor beöltözök nyuszinak :D
2013. aug. 31. 03:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!