Fender frontman 10G multieffekt? (többi lent)
nekem egy olyan kérdésemlenne hozzátok hogy van egy Fender frontman 10G tipusú gitár kombóm kis minierölködő.
És hogy érdemes-e hozzá venni egy multieffektet? Mert így naturan nem olyan meggyőző és nem sok beállítási lehetőség van hozzá kérlek titeket segítsetek
Ez van, ha okosabb vagyok mindenkinél. :( Magányos dolog.
Plusz van, akin nem lehet segíteni, lásd kérdezõ.
Oké, de azért vedd figyelembe, hogy a gyakorikérdések.hu-n 100 kérdésből 99 olyan, hogy be kéne írni 4 szót a keresőbe.
Mindenhova oda lehetne okoskodni.
Ez valóban így van és nagyon szomorú, hogy ilyen mértékben életképtelenek és önálló gondolkodásra képtelenek a fiatalok.
Nekem is gyakran kétségeim vannak, hogy mennyire érdemes úgy segíteni, hogy direkt módon megválaszoljuk a feltett kérdést, mert ebből csak azt szűrik le, hogy de jó, elég idejönni a GYIK-re és belesírni a világba, hogy jaj, nem tudom ezt, nem tudom azt, ahelyett, hogy megpróbálni egy kicsit is kreatív lenni és a bárki számára rendelkezésre álló keresőeszközöket használni.
Az nem válasz, hogy "nem tudok angolul". Egyrészt nem irodalmi szöveget keresnek legtöbbször, hanem műszaki információt, mégpedig olyat, ami leginkább angolul elérhető és a zenészek közt angolul ismert, tehát épp itt az ideje, hogy a kifejezéseket megpróbálja elsajátítani, másrészt tele van már a net angol szótárakkal, SZtaki, Google Translate, hogy a legkézenfekvőbbeket említsem, amelynek segítségével az ilyen egyszerűbb kereséseket még akkor is simán meg lehet csinálni, ha nincs angol nyelvtudás. De ha annyit ír be a keresőbe, hogy "angol magyar gitár szótár" akkor rögtön első helyen ott az én blogomon a szótár 224 címszóval, amivel már akárki elboldogul, aki nem hülye.
Másik ilyen kifogás meg az szokott lenni, hogy "nem tudja, melyik a megbízható forrás".
Miért, itt tudja? sok válaszoló névtelen, akinek meg van neve, arról se mindig tudni, mennyire jó szándékú és mennyire hozzáért, mennyire lehet adni a szavára.
De a sok jámbor birka kapásból elhiszi az itt válaszolgató ismeretleneknek azt, amit egy Google találat listából sokkal szélesebb körből merítve és vélhetően használhatóbb forrásból tudna megismerni, semmint egy gagyi magyar kérdezgetős portálról... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!