Fender frontman 10G multieffekt? (többi lent)
nekem egy olyan kérdésemlenne hozzátok hogy van egy Fender frontman 10G tipusú gitár kombóm kis minierölködő.
És hogy érdemes-e hozzá venni egy multieffektet? Mert így naturan nem olyan meggyőző és nem sok beállítási lehetőség van hozzá kérlek titeket segítsetek
Hát eljátszogatni el lehet valami multival mellette...
Gyakorláshoz igazából fölösleges.
Valóban nagyon meggyőző hangja lehet egy 20 ezres Boss multinak.
Hát ha neked ez kell akkor vedd... Csak akkor nem tudom minek ez a kérdés.
kedves előző hozzá szóló.. azért kérdeztem meg mert kicsit tanácstalan vagyok hogy mit tegyek.. és ezért akartam meg kérdezni kicsit jobban hozzá értő embereket.:) és köszönöm mindenkinek a válaszát..
Az első hozzászólótól meg megkérdezném hogy egy Line6 modellező kombó mennyibe kerül mostanáság?:)
Somewhere valószínűleg azért kérdeztem mert nem találtam egy megbízható forrást sem
és úgy gondolom hogy teljesen normálisan tettem fel a kérdést. és tényleg köszönöm annak aki normálisan válaszolt.. De Te neked mért kell ilyen bunkó mód viselkedni? azt hiszed ettől menőbb vagy, vagy mi a fene... de engem nem is érdekel még nem nállam csinálod.. szóval menj máshova köcsögösködni
Előre is köszönöm
"Somewhere valószínűleg azért kérdeztem mert nem találtam egy megbízható forrást sem"
Akkor elég életképtelen lehetsz. A budiig ki tudsz menni egyedül?
"és úgy gondolom hogy teljesen normálisan tettem fel a kérdést"
A hangnemmel nem volt baj, csak f#szság volt maga a kérdés.
Azt, hogy kell-e neked multieffekt csak te tudhatod, az meg, hogy egy k#rva erőlködő mennyibe kerül 2 másodperc megnézni gugliban.
"De Te neked mért kell ilyen bunkó mód viselkedni? azt hiszed ettől menőbb vagy, vagy mi a fene..."
Azért mert k#rv& fárasztanak az ilyen jellegű rohadt fölösleges kérdések.
"de engem nem is érdekel még nem nállam csinálod.. szóval menj máshova köcsögösködni"
Ott köcsögösködök, ahol csak akarok öcsisajt. :) Neked ebbe csöppnyi beleszólásod sem lesz, jobb ha beletörődsz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!