Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fender frontman 10G multieffek...

Gál József Alex kérdése:

Fender frontman 10G multieffekt? (többi lent)

Figyelt kérdés

nekem egy olyan kérdésemlenne hozzátok hogy van egy Fender frontman 10G tipusú gitár kombóm kis minierölködő.

És hogy érdemes-e hozzá venni egy multieffektet? Mert így naturan nem olyan meggyőző és nem sok beállítási lehetőség van hozzá kérlek titeket segítsetek

2013. aug. 18. 17:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem nagyon látom értelmét, egy normális multi annyiba kerül, amiből már egy komolyabb erősítőt vehetsz. A komolyon itt azt értem, hogy normális hangja van, és vannak benne értékelhető minőségű beépített hangzások, effektek. Lehet, hogy érdemesebb lenne egy modellezős kombóba beruházni, mondjuk Roland Cube, Peavey Vypyr, Line6 Spider IV, stb.
2013. aug. 18. 19:19
 2/16 anonim ***** válasza:

Hát eljátszogatni el lehet valami multival mellette...

Gyakorláshoz igazából fölösleges.

2013. aug. 18. 19:22
 3/16 A kérdező kommentje:
igazánól én egy Boos multieffektre gondoltam mert az 20 ezer forint és... és nagyon meg győző a hangja. és végülis ezt az erősítőt szinte ingyen vettem.. de ha lecserélném nem tudom hogy eltudnám-e adni. szóval ezért gondolkodtam multieffektben itthoni gyakorlásra.. illetve videózásra
2013. aug. 18. 20:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Valóban nagyon meggyőző hangja lehet egy 20 ezres Boss multinak.

Hát ha neked ez kell akkor vedd... Csak akkor nem tudom minek ez a kérdés.

2013. aug. 18. 21:43
 5/16 A kérdező kommentje:

kedves előző hozzá szóló.. azért kérdeztem meg mert kicsit tanácstalan vagyok hogy mit tegyek.. és ezért akartam meg kérdezni kicsit jobban hozzá értő embereket.:) és köszönöm mindenkinek a válaszát..

Az első hozzászólótól meg megkérdezném hogy egy Line6 modellező kombó mennyibe kerül mostanáság?:)

2013. aug. 18. 23:22
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Google biztos tudja mennyibe kerül.
2013. aug. 19. 01:14
 7/16 A kérdező kommentje:

Somewhere valószínűleg azért kérdeztem mert nem találtam egy megbízható forrást sem

és úgy gondolom hogy teljesen normálisan tettem fel a kérdést. és tényleg köszönöm annak aki normálisan válaszolt.. De Te neked mért kell ilyen bunkó mód viselkedni? azt hiszed ettől menőbb vagy, vagy mi a fene... de engem nem is érdekel még nem nállam csinálod.. szóval menj máshova köcsögösködni

Előre is köszönöm

2013. aug. 19. 11:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem megbízható forrás? Beírod a googlbe: Line 6 spider iv ár Erre komolyan nem vagy képes?
2013. aug. 19. 11:47
 9/16 anonim ***** válasza:
50%

"Somewhere valószínűleg azért kérdeztem mert nem találtam egy megbízható forrást sem"

Akkor elég életképtelen lehetsz. A budiig ki tudsz menni egyedül?

"és úgy gondolom hogy teljesen normálisan tettem fel a kérdést"

A hangnemmel nem volt baj, csak f#szság volt maga a kérdés.

Azt, hogy kell-e neked multieffekt csak te tudhatod, az meg, hogy egy k#rva erőlködő mennyibe kerül 2 másodperc megnézni gugliban.

"De Te neked mért kell ilyen bunkó mód viselkedni? azt hiszed ettől menőbb vagy, vagy mi a fene..."

Azért mert k#rv& fárasztanak az ilyen jellegű rohadt fölösleges kérdések.

"de engem nem is érdekel még nem nállam csinálod.. szóval menj máshova köcsögösködni"

Ott köcsögösködök, ahol csak akarok öcsisajt. :) Neked ebbe csöppnyi beleszólásod sem lesz, jobb ha beletörődsz... :)

2013. aug. 19. 12:28
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
Somewhere-től már megszoktuk, minden gitáros témában odaböfög valami értelmetlen, amivel általában nagyon nem segít, vagy szimplán okoskodik. Köszönjük Emese.. :D
2013. aug. 19. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!