Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Sokan mondják hogy FankaDeli...

Sokan mondják hogy FankaDeli mekkora majom, míg mások, mint pl. Siska vagy Majka sokkal jobb, igazibb módon rappelnek, akkor ez most hogy van?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék ez csak egy ártatlan kérdés , különben sem hallgatok FankaDelit , Siskát és hasonló raperreket se nagyon , de azok a dalok amiket hallottam , azok valamilyen módon jellemzik az előadót is .(pl. Siska Jön a tré című számában lepisálja a FankaDeli graffitit , és azt hangoztatja hogy ő mindenkinél jobb) Szurkolótáboruk pedig ugye van mind2 félnek , és mindeketten magyar előadók , és hasonló dolgokról rappelnek , általában a nyomorról és a társadalom mocskos dolgairól. Akkor mégis mi a különbség , mi alapján különböztetjük meg őket , mi az ami ellenszenvessé ill. szimpatikussá teszi őket ?

Kicsit bonyolultan fogalmaztam , de remélem azért átlátható:) erre már régóta nagyon kíváncsi vagyok.

2013. aug. 5. 23:03
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
#29 Fanka mellett ott van Curtis, én őt tudom ajánlani, hiteles (pl. Külvárosi élet)
máj. 29. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!