Sokan mondják hogy FankaDeli mekkora majom, míg mások, mint pl. Siska vagy Majka sokkal jobb, igazibb módon rappelnek, akkor ez most hogy van?
Félreértés ne essék ez csak egy ártatlan kérdés , különben sem hallgatok FankaDelit , Siskát és hasonló raperreket se nagyon , de azok a dalok amiket hallottam , azok valamilyen módon jellemzik az előadót is .(pl. Siska Jön a tré című számában lepisálja a FankaDeli graffitit , és azt hangoztatja hogy ő mindenkinél jobb) Szurkolótáboruk pedig ugye van mind2 félnek , és mindeketten magyar előadók , és hasonló dolgokról rappelnek , általában a nyomorról és a társadalom mocskos dolgairól. Akkor mégis mi a különbség , mi alapján különböztetjük meg őket , mi az ami ellenszenvessé ill. szimpatikussá teszi őket ?
Kicsit bonyolultan fogalmaztam , de remélem azért átlátható:) erre már régóta nagyon kíváncsi vagyok.
Azt hiszel, amit akarsz. Egy idióta ember diplomával is idióta, megjegyzem. Még két év és én is ilyen "idióta" leszek.
Nem fogom neked az iskolai végzettségem bizonygatni, nem az a fajta vagyok, aki ez alapján ítél.
Érveket azonban még mindig nem láttam, csak személyeskedést, lófszt se tudsz hozzátenni az első válaszodhoz.
Leegyszerűsítem: "Aki nem ért velem egyet, az hülye."
Ezt megtudja csinálni (nem mellesleg jobban) egy putris cigány is, érvek nélkül vitatkozni egyszerű, mint a kettes lottó.
Még egy kommentedet elolvasom, ha az sem fog az eredeti témához kapcsolódni, én offolom magam. Egy retkes szót nem tudsz kinyögni FankaDeliről, csak pofázol a rajongóitól megszokott, nagyképű stílusoddal.
Elvégre is te voltál az, aki mint igazi fszcibáló, már az első válaszodban egyből degradáltál mindenkit, aki nem ért veled egyet.
FankaDeli...régi kérdés, de van egy két válasz, ami szúrta a szemem.
FankaDeli egyedüli rapper az országba, aki valamit közölni is akar, nem csak a saját arcát demonstràlni. Fankát az hallgat, aki valamilyen szinten legalább értelmiségi, vagy a szöveg a fontos és nem az ütem. Siska Busta stb. csak egy megjátszós arrogáns üzletember, vagy kamugengszter.
Ha minőségi zenèt akarsz hallgatni, akkor Fankát tudom neked ajánlani és a (velem egykorú) tizenévesek nyugodtan hallgathatnak mt bustát és társait, de ez nem menőség, az naivság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!