Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Sokan mondják hogy FankaDeli...

Sokan mondják hogy FankaDeli mekkora majom, míg mások, mint pl. Siska vagy Majka sokkal jobb, igazibb módon rappelnek, akkor ez most hogy van?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék ez csak egy ártatlan kérdés , különben sem hallgatok FankaDelit , Siskát és hasonló raperreket se nagyon , de azok a dalok amiket hallottam , azok valamilyen módon jellemzik az előadót is .(pl. Siska Jön a tré című számában lepisálja a FankaDeli graffitit , és azt hangoztatja hogy ő mindenkinél jobb) Szurkolótáboruk pedig ugye van mind2 félnek , és mindeketten magyar előadók , és hasonló dolgokról rappelnek , általában a nyomorról és a társadalom mocskos dolgairól. Akkor mégis mi a különbség , mi alapján különböztetjük meg őket , mi az ami ellenszenvessé ill. szimpatikussá teszi őket ?

Kicsit bonyolultan fogalmaztam , de remélem azért átlátható:) erre már régóta nagyon kíváncsi vagyok.

2013. aug. 5. 23:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszel, amit akarsz. Egy idióta ember diplomával is idióta, megjegyzem. Még két év és én is ilyen "idióta" leszek.

Nem fogom neked az iskolai végzettségem bizonygatni, nem az a fajta vagyok, aki ez alapján ítél.

Érveket azonban még mindig nem láttam, csak személyeskedést, lófszt se tudsz hozzátenni az első válaszodhoz.

Leegyszerűsítem: "Aki nem ért velem egyet, az hülye."

Ezt megtudja csinálni (nem mellesleg jobban) egy putris cigány is, érvek nélkül vitatkozni egyszerű, mint a kettes lottó.

Még egy kommentedet elolvasom, ha az sem fog az eredeti témához kapcsolódni, én offolom magam. Egy retkes szót nem tudsz kinyögni FankaDeliről, csak pofázol a rajongóitól megszokott, nagyképű stílusoddal.

Elvégre is te voltál az, aki mint igazi fszcibáló, már az első válaszodban egyből degradáltál mindenkit, aki nem ért veled egyet.

2013. nov. 18. 18:54
 22/31 anonim ***** válasza:
71%
Fanka tényleg nagy majom, de Majka túl tesz rajta.
2013. nov. 24. 18:49
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Míg FankaDeli az életről és nagy igazságokról beszél addig a többi csak arról hogy mekkora arcok meg mindenkinél jobbak. Nem azt mondom hogy nem jók mert én is hallgatom mindegyiket csak ez a különbség.
2014. márc. 4. 19:10
 24/31 anonim ***** válasza:
77%
Siska underground rapper, Majka meg main stream. Fankadeli meg egy hip-hop közösségekből számkivetett köpönyegforgató sz*ar alak. Először "night child" majd nagy hazafi mindezek után "spirituális vezető" maskarákat magára vevő bohóc. Mindig olyan témában "alkotott" ahonnan több pénzt remélt, eközben átverve minden környezetében lévő embert. Már csak azok az emberek hiszik el a dumáját akik buták, vagy nem ismerik az előéletét.
2014. márc. 11. 22:37
 25/31 anonim válasza:
60%
Siska az egy félisten.Ő tudja hogyan forgassa a szavakat és tudja hogyan nyomja Cool Casko Beat-jeire!! Fankának maga hangja és a stílusa is nulla...nem ért hozzá...ő csak egy kamu rapper.Meg azok az ütemek amire kornyikál hát az nevetséges XD
2014. márc. 14. 21:41
 26/31 anonim ***** válasza:
75%
Ehhez csak ennyit, ezt Fanka írta: na szóval felvétel volt.. tele volt a lakás nc-és meg még pár külsős emszível... erre siska.. elkezdi mutogatni, hogy borotválja a seggét...... ezt nem is kommentálnám.. lehet én vagyok a gáz én nem borotválom, nekem szőrös, de siskáé tényleg pedánsan le van, olyan, mint a babapopsi... mondjuk elkenegeti rá a befizetendő telefonszámláját, szóval nem csoda... na szóval nemhogy mutogatta, még feszegette szét.. mármint a fenekét.. miközben izzadt a süketben.. utána meg egy szál p öcsben rohangált.. mindenki csak nézett, hogy mit ivott vagy szívott fel.. annyira szépen és barátian kértük, hogy sziszi ne feszítsd szét a feneked lyukát, mert seggszag van mindenütt a süketszobában leginkább... de ő csak csinálta.. az hagyján, hogy többen majdnem elájultak, én estére is csak részlegesen tudtam kiszellőztetni a süketszobából a seggszagot.. tudjátok .. vagy nem tudom, hogy tudjátok-e..nem az a fingszag, meg nem is szarszag.. ..... seggszag..... szóval fiúk lányok hölgyeim és uraim.. ez siskafinuccsi.. fankadeli feri emlékeiben..
2014. ápr. 2. 21:53
 27/31 anonim ***** válasza:
60%
Hát én Fankadelinek azt sem hinném el amit kérdez. Főleg az olyan emberekkel kapcsolatos anekdotáit, akikkel fasírtba van.
2014. ápr. 2. 21:58
 28/31 anonim ***** válasza:
34%
Siskát légyszi ne hasonlítsuk már a szókincs nélküli csak káromkodni tudó rímeket nem ismerő miszisz buktához! Fankadeli egy majom, kamu az egész ember ott van ahová az érdek fűzi! Siska viszont szerintem az egyik legjobb magyar előadó! Majka meg egy mainstream valaki őt nem lehet az undergroundhoz hasonlítani emrt semmi köze hozzá.
2014. máj. 22. 13:51
 29/31 anonim ***** válasza:
47%

FankaDeli...régi kérdés, de van egy két válasz, ami szúrta a szemem.

FankaDeli egyedüli rapper az országba, aki valamit közölni is akar, nem csak a saját arcát demonstràlni. Fankát az hallgat, aki valamilyen szinten legalább értelmiségi, vagy a szöveg a fontos és nem az ütem. Siska Busta stb. csak egy megjátszós arrogáns üzletember, vagy kamugengszter.

Ha minőségi zenèt akarsz hallgatni, akkor Fankát tudom neked ajánlani és a (velem egykorú) tizenévesek nyugodtan hallgathatnak mt bustát és társait, de ez nem menőség, az naivság.

2015. okt. 8. 15:55
 30/31 anonim ***** válasza:
47%
Ja és nem érdekel, hogy ki kit vert át, ki milyen ember. Fanka akkoris költői kifejezéseket visz a zenében, amiktől méginkább megfogott.
2015. okt. 8. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!