Sokan mondják hogy FankaDeli mekkora majom, míg mások, mint pl. Siska vagy Majka sokkal jobb, igazibb módon rappelnek, akkor ez most hogy van?
Félreértés ne essék ez csak egy ártatlan kérdés , különben sem hallgatok FankaDelit , Siskát és hasonló raperreket se nagyon , de azok a dalok amiket hallottam , azok valamilyen módon jellemzik az előadót is .(pl. Siska Jön a tré című számában lepisálja a FankaDeli graffitit , és azt hangoztatja hogy ő mindenkinél jobb) Szurkolótáboruk pedig ugye van mind2 félnek , és mindeketten magyar előadók , és hasonló dolgokról rappelnek , általában a nyomorról és a társadalom mocskos dolgairól. Akkor mégis mi a különbség , mi alapján különböztetjük meg őket , mi az ami ellenszenvessé ill. szimpatikussá teszi őket ?
Kicsit bonyolultan fogalmaztam , de remélem azért átlátható:) erre már régóta nagyon kíváncsi vagyok.
Nem kell letámadni, mert elmondtam a véleményem.
Rohadtul nem vagyok Fankadeli fan, erről a videóról is csak most olvastam először, mert kb. ennyire követem a dolgait.
Lehet, hogy emberileg elitélendő dolgokat csinál, ezt nem tudom, mivel nem ismerem személyesen, meg nem is igazán követem sem neki sem másnak az életét, blogját stb...
Én a zenéje alapján alakítottam ki egy pozitív véleményt róla, mint ahogy bármelyik másik magyar underground vagy main stream hip-hop előadóról is.
Ettől függetlenül a véleményem továbbra is fenntartom a videóval kapcsolatban. Viszont ezt a hülye magyar mentalitást nem értem, hogyha valaki valakivel nem ért egyet, azt egyből le kell kezelni, agymosottnak nevezni stb...
Amúgy is unalmas lenne a világ, ha mindenkinek egyforma véleménye lenne. :)
FankaDeli a maga módján eladta magát. A Magyar Földrés vonulat tetszett, aztán valami megváltozott benne... A LélekJelenLét album már csalódás volt nekem, azóta csak bele-bele hallgatok a dalaiba, de nem tudok azonosulni velük, egyszerűen irritálnak.
Emellé még beképzelt is.
Siskáról nem sokat tudok mondani. Primitív, idióta zenéje van.
Mr. Busta ugyanez. Mindkettő azt hiszi ők a magyarországi rap szakma nagymenői.
Halál komolyan mondom, akkor már inkább hallgatok Fluor Tomit.
A magyar rap favorit nálam marad a régi FankaDeli, az péyam számokkal mint pl. a Békét, Ezt most, Mindig rólad, Fekete leves, vagy Számtalan pillanat.
Na meg ugye Punnany Massif, Hősök.
Egyébként ha ezért a hülye videóüzenetért rágtatok be Fankára (ami egyébként szerintem is hülyeség volt és teljesen értelmetlen) Akkor ezeket hallgassátok meg siskától: http://www.youtube.com/watch?v=AXUzA_ki1q4
http://www.youtube.com/watch?v=6YB9a9Qk-oQ Na mintha ez nem lenne a legalja... És itt szeretném hangsúlyozni, hogy Fanka teljesen normálisan közölte Petivel a dolgokat, még ha butaságokat is mondott.
Utolsó, beképzelt vagy. Ha valaki szellemi alsóbbrendűségtől szenved, az te vagy.
Az idióta "aki nem ért vele egyet, az dugja homokba a fejét" hülyeségedet nem is kommentelem inkább.
Megsúgom, lassan 5 éve irdatlan nagy zagyvaságokat hord össze cikkíróival karöltve FankaDelikéd a spiritualitásról, a szexről, és egyéb az imázsához nagyon illő dolgokról.
Kb. annyira hiteles mint a cipőfűzőm.
A 15-ös válaszoló voltam, és elmondom mégegyszer, régen rengeteget hallgattam a számait, de ma már eláshatja magát.
Bírom, hogy akikkel anno közösen fejbillegtettem a koncerteken, ma már lenéznek, mert nem állok be Fanka nemiszervét vakargatni.
Hajrá, magyar álértelmiség!
“ Hajrá, magyar álértelmiség! „ – Hajrá , hajrá. Emeld poharad a koponyád űrtartalmára.
8 általános legalább megvan ? Mindegy, a netten nem nehéz diplomás értelmiségit játszani.
Legalább védenéd a saját érveid, és/vagy FankaDelit...
Mint látod, velem lehet nethuszárkodni, odaszólhatsz, hisz én is első kommentedhez hasonló, nem kicsit szardobáló stílusban válaszoltam neked, de ott kérlek szépen voltak érvek, illetve támadtam a tieid.
Hol tituláltam magam diplomás értelmiséginek? Tájékoztass!
A 8. általános igen, megvan. Az általános iskolában tanultam meg például helyesen írni.
*neten
Tessék, meg volt a szintedhez méltó GrammarNazi válasz! :)
A szint rólad árulkodik, kedves 8 általánost végzett paraszt ! :)
Tudom, hogy életcélod jelenleg, hogy felülkerekedj rajtam ebben a vitában, de akármennyire ravasznak is próbálnál tűnni, a szellemi szinted már a hozzám intézett első hozzászólásodban megnyilvánult. Innentől kezdve hiába próbálsz intelligensnek tűnni, csak egy sz*rrágó cybertetű vagy , aki végmentésként felhozza a grammarnazi pajzsot is, ezzel bizonyítva, hogy tényleg elvégezte a 8 általánost ( mert amúgy még azt se hinném el, hogy ennyit végigcsináltál ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!