Általában az emberek miért nem szeretik a Tokio hotelt?
Lópikula zenét adnak el a nyálas kinézetükkel, erősítve a tényt, hogy a mai fiatal lányok a b*zikra buknak. Szerintem a népszerűségük a zene/kinézet arányában mondjuk 5%/95%. Ha megnézel egy tokiohotel koncertet (vagy akármi mást, anti fittnes club, jonas brothers és hasonló minőségi előadók) a közönség 99%-a 12-16 év közötti lány.
Csak a hülyének nem esik le az összefüggés.
Az értelmesek pedig egyértelműen azért utálják őket, mert elveszik a teret a sokkal tehetségesebb, de kevésbé feltűnő stílusú bandáktól. Ez egy épeszű zeneszerető emberben ellenszenvet vált ki.
Magyarország pedig rohadtul nem ragadt le sehol. Ugyanúgy megtalálhatók itt is a modern zenei irányzatok, mint akárhol máshol (az, hogy ezek a modern zenék feleannyit sem érnek mint a régiek, egy más téma).
Előző, ezt majdnem megkönnyeztem.
Tudod, te mit beszélsz ? Hol hörgős metál neked aa Rammstein ? Hallgatál már tőlük számokat ? Scooter, már ne is haragudj, de köze nincs a rock zenéhez, ugyanis techno-t játszik, de ne zavarjon. Hörgős metál a Canibal Corps, de nem ezek.
A kinézet egy dolog. Mi a francért kell lánynak kinézniük ? Ha férfiasan öltözködnének, akkor ugyanúgy el lehet őket adni, max csak a zenéjét fogják fújjolni. A másik, hogy egyszerűen zeneileg primitív ez a banda, semmi meglepő megoldás, szívdobogtató gitárszóló, amikor úgy érzed, hogy vissza kell tekerned újra és újra éés újra, mert nem tudsz betelni vele. Bill próbál énekelni, csakhát nem nagyon megy neki. Én elhiszem neked, hogy 30-as ismerősöd is szereti őket, de a célközönség és a rajongó tábor 13-15 között lányok., de nem az zenéért, hanem mert "jajjdecukcsimukcsibillecske". Szégyen, hogy ráakasztják a rock jelzőt, de hallottam már punknak is őket.
Azért ez már nevetséges. Te sem tudod, milyenek belül. Lehet, hogy a rajongókat szarják le magasról, csak a pénzért csinálják. Te sem ismered őket, ahogy mi sem, ebben igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!