Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Általában az emberek miért...

Általában az emberek miért nem szeretik a Tokio hotelt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 20:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
19%

Lópikula zenét adnak el a nyálas kinézetükkel, erősítve a tényt, hogy a mai fiatal lányok a b*zikra buknak. Szerintem a népszerűségük a zene/kinézet arányában mondjuk 5%/95%. Ha megnézel egy tokiohotel koncertet (vagy akármi mást, anti fittnes club, jonas brothers és hasonló minőségi előadók) a közönség 99%-a 12-16 év közötti lány.

Csak a hülyének nem esik le az összefüggés.

Az értelmesek pedig egyértelműen azért utálják őket, mert elveszik a teret a sokkal tehetségesebb, de kevésbé feltűnő stílusú bandáktól. Ez egy épeszű zeneszerető emberben ellenszenvet vált ki.

Magyarország pedig rohadtul nem ragadt le sehol. Ugyanúgy megtalálhatók itt is a modern zenei irányzatok, mint akárhol máshol (az, hogy ezek a modern zenék feleannyit sem érnek mint a régiek, egy más téma).

2009. dec. 30. 15:09
 22/34 anonim ***** válasza:
57%

mert homokosok:

[link]

[link]

2010. febr. 14. 13:06
 23/34 A kérdező kommentje:
Utolsónak:hát az a második kép...még a lélegzetem is elállt.Bevallom azért ezt nem gondoltam volna.No de hát engem a magánéletük nem nagyon izgat ha ők b_zik akkor legyenek,habár undorító de nem érdekel hallgatok normális embereket is...Azért érdekelne hogy ezt a képet hol találtad?!
2010. febr. 14. 17:17
 24/34 anonim válasza:
100%
csak úgy megsúgom, hogy az utolsó képet úgy hívják, hogy montázs. vagyis szerkesztett.
2010. márc. 19. 14:17
 25/34 anonim ***** válasza:
64%
Azért, mert Bill sminkeli magát, ennek ellenére omolnak érte a csajok. Ezt persze a fiúk rossz néven veszik... vegyük pl az én osztályom. A fiúk szidják mint a rohadt élet, de a lányok fele fan, a másik fele meg egyszerűen meghallgatja őket.
2010. jún. 5. 16:00
 26/34 anonim válasza:
kinézetük miatt
2010. júl. 4. 14:09
 27/34 anonim ***** válasza:
A kinézetük miatt.Sajnos a legtöbb ember a kinézet alapján ítél meg dolgokat.Itt nem csak a TH-ról van szó hanem úgy általában.Régen én sme szerettem őket,csak azért mert a barátaim nem szerették.Szerencsére már nem ilyen baráti köröm van,és megszeerettem a Tokio Hotelt.Imádom a számaikat,és a stílusuk is bejön.A képhez hozzászólva pedig egyértelműen szerkesztett.
2010. júl. 29. 13:15
 28/34 anonim válasza:
Szerintem nem véletlen, hogy a külső alapján ítélnek meg mindenkit, mert az emberek tele vannak előítéletekkel, és a Tokio Hotelt is elsősorban a kinézetük alapján ítélik meg, nem a zenéjük alapján. Különben ha meg úgy néznének ki, mint egy csóró, akkor senkinek sem kellenének, ez tény.. Akik azt mondják rájuk, hogy b*zik, azok is a külsőjük alapján ítélik meg őket.. Én pédául szeretem a Tokio Hotelt, de amelyik együttest nem szeretem, azt nem ócsárolom, és nem megyek olyan oldalakra, ahol szeretik őket, és ott nem mondom el a véleményem, hogy milyen sz*rok. Mindenkinek meg van a saját véleménye, de ezt nem kell feltétlenül kinyilvánítani. Én pl. nem értem, hogy hogyan lehet szeretni a hörgős metált (Rammstein, Scooter...), de engem nem érdekel, aki meg szereti, az hadd szeresse. Sztem mondjuk a Tokio Hotel ennél különb, mert ezeknél igényesebb, dallamosabb zenéjük, szövegük van, van mondanivalójuk. Szerintem. De lehet h más szerint nem, és ezt tiszteletben tartom. :) Ami pedig a korosztályt illeti, az egyik kommentben volt, hogy az egyik ismerőse 34 éves és szereti a Tokio Hotelt. Na erre mit tudtok mondani??? Különben meg a régi zenekarok (magyarok is) régebben a fiatal korosztályt célozták meg a zenéjükkel, és most, 20-30 év múlva ez a korosztály már idős (30 év felett). Lehet, hogy a Tokio Hotelt majd 20-30 év múlva az a korosztály fogja hallgatni, akik most fiatalok. Vagyis akkor már öregebbek lesznek, 30-60 évesek. :D Különben meg nem tudhatjátok, hogy a kinézet mögött milyen emberek. Beszélgettetek már a banda egyik tagjával is valaha?? Kétlem. Még a rajongók sem. Lehet, h az álarc mögött jószívű, átlagos, kedves emberek. De ezt nem tudhatjuk sajnos, csak az tudja, aki igazán ismeri őket, aki a környezetükben él. Ennyi a véleményem. :)
2010. júl. 31. 09:46
 29/34 anonim ***** válasza:

Előző, ezt majdnem megkönnyeztem.

Tudod, te mit beszélsz ? Hol hörgős metál neked aa Rammstein ? Hallgatál már tőlük számokat ? Scooter, már ne is haragudj, de köze nincs a rock zenéhez, ugyanis techno-t játszik, de ne zavarjon. Hörgős metál a Canibal Corps, de nem ezek.

A kinézet egy dolog. Mi a francért kell lánynak kinézniük ? Ha férfiasan öltözködnének, akkor ugyanúgy el lehet őket adni, max csak a zenéjét fogják fújjolni. A másik, hogy egyszerűen zeneileg primitív ez a banda, semmi meglepő megoldás, szívdobogtató gitárszóló, amikor úgy érzed, hogy vissza kell tekerned újra és újra éés újra, mert nem tudsz betelni vele. Bill próbál énekelni, csakhát nem nagyon megy neki. Én elhiszem neked, hogy 30-as ismerősöd is szereti őket, de a célközönség és a rajongó tábor 13-15 között lányok., de nem az zenéért, hanem mert "jajjdecukcsimukcsibillecske". Szégyen, hogy ráakasztják a rock jelzőt, de hallottam már punknak is őket.

Azért ez már nevetséges. Te sem tudod, milyenek belül. Lehet, hogy a rajongókat szarják le magasról, csak a pénzért csinálják. Te sem ismered őket, ahogy mi sem, ebben igazad van.

2010. júl. 31. 13:17
 30/34 anonim válasza:
(Előző előtti) Nem azt akartam mondani, h most pl. mi rock vagy mi nem az, csak van aki ezt szereti, van aki meg nem röviden ennyit akartam mondani, csak azt nem szeretem, ha vki ilyen durván mondja meg a véleményét, mert lehet szépen is, pl. hogy nekem nem tetszik és KÉSZ.
2010. aug. 1. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!