Általában az emberek miért nem szeretik a Tokio hotelt?
Ahogy az első mondta: mert sz*r, és rossz példa a gyerekeknek.
Én még csak 15 éves vagyok, a gyerekvállalás stb. még messze van, de annyi biztos, hogy a gyerekem lehet akármilyen stílusú, csak úgy ne nézzen ki, mint azok a TH-ból. Egyszóval ne legyen olyan, mint egy meleg, ha nem az...senki se legyen olyan, ha nem az.
Félreértés ne essék: nincs bajom a melegekkel, ha azok nem mutogatják magukat mindenhol. A normálisak pedig nem teszik, élik az életüket, és velük nincs is baj. Szerintem.
15/F
Ez amúgy télleg érdekess....énis utálom őket...és most hallottam az egyik számuk és az pedig tetszett..
kérdésre válaszolva szerintem azért mert furán néznek ki és télleg gázak a számok/némelyik/
az első válaszadónál a pont.
a második válaszadónak gratulálok hogy ilyen fiatalon ilyen a megítélése a melegekről mert teljesen helyes:)
engem az is idegesít hogy rockzenét próbálnak játszani és akkor vmelyik meg rappernek van öltözve:D nahát tegyük már helyre a dolgokat:D hát meg alapból tom tényleg láttam az új videóklipjüket és képen látnám nemjönnék rá hogy fiú. Egyébként a zenével nincs semmi bajom tényleg a kinézetük zavar csak.
Mert tehetségük nulla, sikerük csak a jó menedzsereknek köszönhető.
Az énekes csak saját magából csinál bohócot, akkor a gitárosról nem is beszélve.Úgy áll a kezében, mintha életében nem látott volna gitárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!