Általában az emberek miért nem szeretik a Tokio hotelt?
Kedves előző válaszoló, én is remélem, hogy lesz szerencséje a kérdezőnek klasszikus rockzenéhez.
Számomra meghatározó volt a gyerekkorom, már kicsiként a nagybátyámtól rockzenét kaptam naphosszat, szólt a Dire Straits, Rolling Stones, Asia, Mannfred Mann's stb. otthon és ettől a stílustól évtizedek alatt se tudtam eltávolodni.
De be kell valljam, nekem is volt olyan korszakom, amire ma nem vagyok büszke, és röhögök rajta.
Ez elmúlt, és ma már nem csak rockot, hanem más stílusú, igényes zenéket is szívesen hallgatok, elismerem, ha valaki tehetséges más műfajban is.
Szerintem semmi sincs veszve a kérdezőnél:-)
23:31 - Istenem, már megint ezzel jösz... ha valami népszerű, attól még stílusát tekintve nem lesz pop. Akármennyire ez meg az a jelentése, mára már kialakultak a pop saját tulajdonságai, amik elkülönítik a többi stílustól.
Kapnál is pár pofont, ha egy hörgős metálzenét sokan hallgatnának, és lepopoznád.
Azt nem tudom, hogy miért utálják ennyien, ennyire a tokio hotelt. A kinézet biztos sokat nyom a latban. Az is igaz, hogy nincs túl sok tehetségük, mert tudtommal egy komplett zeneíró csapat áll mögöttük és az együttes tagjai csak segédkeznek a zene kreálásában. Ennek ellenére én szeretem a zenéjüket de ettől még nem lettem se b.uzi, se emo, nem öltözködök úgy mint egy lány fiú létemre, nem akarom kinyírni magam, stb.. Szerintem ez csak egy sztereotípia, hogy aki ilyen zenét hallgat az egyből olyanná válik mint az, aki énekli a zenét. Persze, vannak olyan agyhalott emberek akik saját kialakult személyiségük hiánya miatt mindenféle jött-ment celebet utánoznak, majmolnak, de a többség szerencsére nem ilyen.
21/F
szerintem sokan maradiak...
a tokio hotel frontembere Bill 9 éves korában kezdte a zeneírást és nem voltak barátaik csak egy idősebb lány... nekik mutatták meg a számaikat.mikor nem volt 'Divat' a raszta és az emo ők már akkor is úgy néztek ki és ha nekik ez az egyéniségük akkor ez így van jól. amúgy To m azért öltözik úgy mint egy rapper mert rappet hallgat és mert így kényelmes neki! én személyszerint szeretem a TH-t és igenis igényes a zenéjük jah mellesleg hallgatok Rolling stones-t és nekem a TH jobban bejön! üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!