Mennyibe kerül készíteni egy elektromos gitárt?
Figyelt kérdés
Egy RZK style gitárra gondoltam.Szín szinte mindegy! De az EMG81 az jó volna! Köszi!2013. júl. 11. 08:30
31/36 anonim válasza:
Mi? A Cort X1 egy szuperstrat, te nemtudom mi a francról beszélsz. És nem 50 hanem 40
32/36 A kérdező kommentje:
igen,tudom mit beszélek,de most hogy mondod tényleg az x1 is super strat. csak kicsit furân néz ki ahoz de mind 1! akkor kaphatok egy választ?
2013. júl. 11. 19:17
33/36 anonim válasza:
Szerintem ez megfelelt válasznak tekintve, hogy szuperstratót kértél 50-ig. Ha az X1 nemjó akkor jöhetnek ezek is:
34/36 A kérdező kommentje:
Nah,köszi ezek közül bármelyik jóóó!!! :D Köszi minden kommentelőnek!!
2013. júl. 11. 19:52
35/36 anonim válasza:
Ibanezek viszonylag jók már ennyiért is egyébként ha egy dolgot kéne hozzátennem :) Én személy szerint nem szeretem a Cortokat szóval ha mindeképp újonnan kéne metálgitár tuti ilyet: [link] vennék. Csak olyankor eszembejut, hogy használtan jobbak is vannak ennyiért. De ez mindenkinek szíve joga, hogy újat vesz vagy használtat
36/36 anonim válasza:
Kicsit visszakanyarodnék a gitárkészítéshez (későn találtam ide, na). A legmocsokabb a nyak elhelyezése a testben. Annak a fészeknek iszonyúan stimmelni kell, és századfokokon áll vagy bukik a siker. Első körben pár testet kidob az ember. Az átmenős ötlet pedig még durvább, ott egy darabból kell tökéletesen kiszobrászkodni egy nagyon enyhe és nagyon pontos törést. Első sk gitárnál jobb valami állítható hídmegoldást kiötölni inkább, és nem törődni az esztétikummal se annyira. Szerintem nem butaság nekiállni egyúttal elkészíteni életed első saját nyakát olyanra, amilyet szeretnél. Inkább egy könnyen pótolható fadarabon tanuljon bundozni az ember... Nem egyszerű persze az egész nyak téma, jobb, ha hangszerbeállításban otthonosan mozog az ember, tehát pontosan tudja, hol tart vele, amikor penget rajta párat. Ráadásul a hangszerkészítés drog. Mindenki azt mondja, hogy még sehol nem tartott az elsővel, de már a következőn agyalt, és nem tudott leállni azóta se. Én eddig jutottam az utánajárással. Most körül lettem biztos benne, hogy készítek egy gitárt. Asszem komoly kis hobbi lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!