Normális hogy megsértődök?
Figyelt kérdés
Sokat szoktam fülessel zenét hallgatni (társaságba). Megkérdezik kiket szoktam hallgatni, erre azt mondom, Bob Marley, 2pac, Notorius B.I.G, Eazy-E Michael Jackson, AC/DC tehát az ilyen régebbieket. Erre azt mondják, hogy ezeket a sz*rokat? Ilyenkor én vérig sértődök.(nem mutatom ki) Akkor én vissza szoktam kérdezni, hogy miért ti milyeneket? Azt mondják Justin Bieber, One Direction, szóval a mai díszb*zik.(főleg a lányok szokták leszólni a zenei stílusomat) Normális hogy ilyenkor főbe lőném magam?2013. júl. 9. 22:21
21/30 anonim válasza:
hehe:D totál én vagyok ez XD én raszta vagyok, és egyenesen utálom a mai köcsögöket:DD
22/30 anonim válasza:
Figyelj, ne foglalkozz velük! Én 8 éve ezt kapom a környezetemtől, mivel én is 0-24-ben Michael Jackson-t hallgatok, hogy nincsen életem stb. de kit érdekel? Mindenkinek más a zenei ízlése, keresd olyan embereket társaságát, akik tiszteletben tartják az ízlésedet! Én is így tettem és hidd el, elveszítettem pár komolynak mondott barátot, de pl. Michael Jackson által olyan igaz emberekre, barátok, szinte már testvéreknek mondhatom őket, ismertem meg ahol nem számít ki vagy, hogy nézel ki, elfogadnak olyannak amilyen vagy! És neked is erre kell törekedned! Verebekkel ne foglalkozz! ;) Egyébként, ha megkérdezhetem, hány éves vagy?
23/30 A kérdező kommentje:
Utolsó 14
2013. szept. 2. 20:36
24/30 anonim válasza:
Normális a reakciód, és jól teszed, hogy nem mutatod ki, mert meg se érdemlik, hogy magyarázatokba bocsátkozz ;)
25/30 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük.Én is szinte csak 2pac-et meg Ice Cube-ot hallgatok.Mindenki manapság ezt a homokos nyávogó zenét hallgatja...Én ezt hallgatom..Hozzátartozik a stílusomhoz,az egyéniségemhez.És pedig nem olyan vagyok aki feladja az egyéniségét vagy az elveit.Tehát hallgass csak azt amit szeretsz!:)
26/30 anonim válasza:
Aki leszólja 2Pac-ot, az szakadjon meg ..
27/30 anonim válasza:
Én sem szeretem, ha Bob Marleyt leszólják:( Mintha ők olyan szuper zenéket hallgatnának. Pár év múlva el is felejtik a címét meg az előadóját:P
28/30 anonim válasza:
Normális... az ilyen lányokkal nem beszélgetek... habár én is az vok de azé jb meg 1direktion (vagy nem tom h írják) az már sok. Én nem tágítok mj mellől...
29/30 anonim válasza:
Magadat? Nem, nem normális, inkább a köcsögöket kéne...
30/30 anonim válasza:
Hello. Hát ja, tök normális bár inkább tényleg őket kellene főbe lőnöd, mert hiszen ők a buták és nem pedig fordítva, de mindet összevetve itt manapság már csak az a probléma, hogy a mai fiatalok összehasonlítgatják a már ikonikus legendákat a mai kis amatőr felkapaszkodókkal. Egy lapra osztják őket, ami egy nagy baromság, mert hiszen még is hogyan említhetnénk egy lapon pl. Michael Jacksont Justin Bieberrel, The Weeknddel és stb, mert hiszen ez nevetséges, szóval végül ha te ilyen zenéket hallgatsz akkor örülhetsz, mert van izlésed és nem vagy ahhoz is hülye, hogy tudjad, hogy kit kell igazán tisztelni és kit pedig nem annyira. De amúgy ha ilyen dolgok történnek akkor csak meg se halgasd őket, mert velem is ez gyakran megesik, de hisz tudod, kutyából nem lesz szalonna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!