Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Normális hogy megsértődök?

Normális hogy megsértődök?

Figyelt kérdés
Sokat szoktam fülessel zenét hallgatni (társaságba). Megkérdezik kiket szoktam hallgatni, erre azt mondom, Bob Marley, 2pac, Notorius B.I.G, Eazy-E Michael Jackson, AC/DC tehát az ilyen régebbieket. Erre azt mondják, hogy ezeket a sz*rokat? Ilyenkor én vérig sértődök.(nem mutatom ki) Akkor én vissza szoktam kérdezni, hogy miért ti milyeneket? Azt mondják Justin Bieber, One Direction, szóval a mai díszb*zik.(főleg a lányok szokták leszólni a zenei stílusomat) Normális hogy ilyenkor főbe lőném magam?

2013. júl. 9. 22:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne süllyedj le az ő szintjükre, ne küldd őket el sehova, csak egyszerűen ignoráld ezeket az embereket. Attól, hogy visszapofázik az ember, nem lesz megoldva a helyzet. Azok miatt tart itt a világ, akik hisznek abban, hogy ez megoldás. SZomorú :(
2013. júl. 10. 23:20
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

mintha csak én kérdeztem volna:D én is többnyire ezeket a fajta zenéket szeretem:) (köztük van a kedvencem is<3) és én is vérig sértődök. még a legjobb barátomnak is behúznék egyet, mert ő is a mai sz*rokat hallgatja... ma nem sok jó zenét csinálnak.. inkább csak zajt.. régen értettek hozzá...

basszus... bárcsak lenne egy ilyen barátom, mint mondjuk te, vagy aki ugyanígy gondolkodik, mert én egyet se ismerek...

nézik telómon, milyen zenék vannak... szó szerint szarozzák le őket:'(((

most éppen ezt hallgatom fél órája:

http://www.youtube.com/watch?v=YQX_qOaqAg8

#imádomarégizenéket!!

2013. júl. 14. 17:22
 13/30 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom Pop King a kedvenced...:)
2013. júl. 15. 01:16
 14/30 anonim ***** válasza:
9: Azt a kötsög bu.zerátortt?
2013. júl. 15. 12:15
 15/30 anonim ***** válasza:
Igen, helyesbíteném a mondatodat, azt az Istent.
2013. júl. 15. 12:53
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
úristen, bam aki hallgat még Jaclson5-ot rajtam kívül??? :D:D de jó, de jó!!!! Bár a legjobbak a Goin' back to Indiana és a Rockin' Ronin <3 jaj, földobtad a napomat! :):):)
2013. júl. 17. 09:45
 17/30 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Sőt. Szólj is vissza nekik :D És ne magadat lődd le, hanem őket.
2013. júl. 22. 19:19
 18/30 anonim válasza:
ha valaki leszólja Tupac Shakur-t verd meg az az illetőt !.. NAGYON VERD MEG!!
2013. júl. 24. 10:45
 19/30 anonim ***** válasza:
Engem az zavar hogy 2Pac-et nem is ismerik egy csomóan és azt mondják hogy nem jó...nem hiszik el hogy a világ legjobb rappere (volt és lesz)...ilyenkor olyat behúznék nekik :D
2013. júl. 25. 13:06
 20/30 A kérdező kommentje:
2013. júl. 25. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!