Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Normális hogy megsértődök?

Normális hogy megsértődök?

Figyelt kérdés
Sokat szoktam fülessel zenét hallgatni (társaságba). Megkérdezik kiket szoktam hallgatni, erre azt mondom, Bob Marley, 2pac, Notorius B.I.G, Eazy-E Michael Jackson, AC/DC tehát az ilyen régebbieket. Erre azt mondják, hogy ezeket a sz*rokat? Ilyenkor én vérig sértődök.(nem mutatom ki) Akkor én vissza szoktam kérdezni, hogy miért ti milyeneket? Azt mondják Justin Bieber, One Direction, szóval a mai díszb*zik.(főleg a lányok szokták leszólni a zenei stílusomat) Normális hogy ilyenkor főbe lőném magam?

2013. júl. 9. 22:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
normális
2013. júl. 9. 22:22
 2/30 A kérdező kommentje:
Kösz a villám gyors választ!
2013. júl. 9. 22:23
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is normális. Én is nehezen viselem ha a zenei ízlésemet "lesz****zák". Persze, mindenkinek más az ízlése, de könyörgöm, akkor "sz****zon le" valaki valamit, ha ő már akkora sikereket ért el/jobbat csinál mint az akit ócsárol. Amúgy nem érdekel ki mit mondd, csak zavar, hogy ő semmit sem csinált, mégis leszólja azokat, akiknek már milliós rajongótáboruk van, akik sikeresek, stb. Lehet véleményt nyilvánítani, de ha nem tetszik, akkor mondja azt hogy "nem szeretem az ilyen stílust" vagy hogy "nem tetszik ez a zene, nem nekem való" vagy bármi ilyen normális szöveget..
2013. júl. 9. 22:28
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Normális.

Legalább te nem azokat a divat sz*rokat hallgatod mint ők.

Én a helyedben jól visszavágnék nekik!

2013. júl. 10. 06:48
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális :)

Egyrészt: habár jogukban áll véleményt alkotni, no de nem ilyen formában...

Másrészt: ne hagyd, hogy az ilyen emberek beszólásai eltántorítsanak azoktól a dolgoktól, amiket igazán szeretsz: Sőt, légy büszke! Nagyon büszke, mert Te olyat hallgatsz, amit valóban zenének lehet nevezni, nem pedig zajnak. Ez ritka dolog a mostani világban, úgyhogy gratulálok :) Ne érdekeljenek a gyökerek :) Maximum a barátaid véleményére adj, de ismeretlenekére (főleg, ha ilyen színvonalú emberek) nem érdemes

2013. júl. 10. 08:32
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengedsz egy tanácsot: szerintem keress olyan társaságot, ahol tiszteletben tartanak Téged és az ízlésedet is:) Vannak ilyen társaságok, csak nem könnyű megtalálni.

(De amúgy én is ilyen vagyok, például, ha valaki leszólna engem azért, mert 0-24 Michael Jackson-t hallgatok.... hú.. az már nem élne :D)

Minden jót, sok sikert! ;)

2013. júl. 10. 08:36
 7/30 Rékcsi ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális hogy magadat akarod főbe lőni mert inkább őket kéne :D
2013. júl. 10. 09:25
 8/30 A kérdező kommentje:
Végülis csak ezek a mai tinip*csák szólják le ezeket...De a zenei stílusukon kívül semmi bajom nincs velük...
2013. júl. 10. 12:48
 9/30 anonim ***** válasza:
88%
Igen, jogosan sértődsz meg! én már pofán is vágtam valakit aki Adam Lambert-öt leszólta.
2013. júl. 10. 13:10
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Normális de nehogy már te szenvedj miattuk. Inkább küld el őket a kur*a anyjukba és jobb lesz. Ne te érezd magad szarul ezért.
2013. júl. 10. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!