Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az ami miatt megsértődök? Mi volt az a mondat, amit a párotok mondott, és rosszul esett, még ha csak viccnek is szánta?
Figyelt kérdés
Volt-e ilyen már?2013. máj. 9. 15:51
1/10 anonim válasza:
Persze amikor nem éreztette hogy én vagyok a legfontosabb és az egyetlen nő aki számára az egyetlen "királynő". Amikor nem érezteti hanem pont ellenkezőleg az rosszul esik bár nem mondtam neki mindig azért rosszul esett.
2/10 anonim válasza:
Volt. Az exem azt mondta hülyeségből hogy nem szeret. És bármennyire is tudtam hogy szeret rosszul esett :)
3/10 anonim válasza:
Egy haverom csaja sértődött meg, amikor a haverom azt mondta neki: Szeretlek...megrakni :D
4/10 A kérdező kommentje:
értem.
Nálam van amikor kicsit flegmán beszél, mond valamit nekem, rosszul esik, pedig csak viccel....
2013. máj. 9. 15:57
5/10 anonim válasza:
Az,hogy én magamon kívül,nem vagyok képes szeretni senkit!
6/10 A kérdező kommentje:
GeGeL, hát nem csodálom...én is hasonló kijelentésélnél (nem ennyire durva) nagyot nézek xD
2013. máj. 9. 15:58
7/10 anonim válasza:
Amikor azt mondta (vagyis ezt vettem le belőle) hogy az én külsőmnél másé neki jobban tetszik,meg amikor azt mondta hogy:Húú de jó csaj a szomszéd lány! /amikor én itt vagyok neki,és nekem kéne (én szerintem) a legjobbnak lennem számára/
8/10 A kérdező kommentje:
utolsó, ez igaz :(
2013. máj. 9. 16:07
9/10 anonim válasza:
Nem szeretem ha valaki a külső, vagy belső hibáimmal, az érzelmeimmel és a számomra fontos dolgokkal kapcsolatban durva poénokat gyárt.
10/10 anonim válasza:
amikor veszekedtünk, és azt mondta hogy gondolkozzak el rajta hogy adom vissza neki azt az időt, amit elvettem tőle...
utána persze jött hogy csak viccelt. mondjuk azóta már szakítottunk.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!