Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elcsépelt mondatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elcsépelt mondatok már ezek :?

Figyelt kérdés

te vagy életem értelme,

sokkal boldogabb vagyok amióta veled vagyok..

most örülök először annak hogy élek..

szerintem ha szívből jön akkor nincs ettől szebb.. de sokak szerint ez nyálas ás túldramatizált..

én 19/l vagyok.

2013. febr. 19. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek a szájából hangzik el.
2013. febr. 19. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem szép
2013. febr. 19. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl nyálas, ez olyan "csak te vagy és senki más" hozzáállást sugall, szerintem pedig jobb az ha külön is és együtt is elvannak.
2013. febr. 19. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha őszintén mondja és valóban így gondolja akkor nem az!

Még is mit mondjon, hogy faca lány vagy, b@szható, nem lehet máshogy fogalmazni! Csak hasonlóan, max más nyeléven

5/9 anonim ***** válasza:

Én is 19/L vagyok.

Valóban lehet mondani, hogy nyálas és elcsépelt, de ha megfelelő környezetben megfelelő embernek mondod, nagyon jól eshet neki.

6/9 anonim ***** válasza:
A lényeg, h öszintén mondjad! :)
2013. febr. 19. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyálas,mondom úgy,hogy 3,5 éve szerelmes vagyok a vőlegénybe annyira,hogy már 1 óra után is hiányzik,nélküle nem is tudok aludni, a jelentésükkel nincs baj,csak a csomagolás olyan elcsépelt,inkább másképpen fogalmazom meg,sokszor mondtam neki,hogy nagyon fontos nekem,nélküle nem tudnék semmit sem elviselni,sokat szenvedtem az életben sok rossz ért,és Ő a kárpótlás érte,meg olyat is mondtam,hogy bármikor az életemet adnám érte,és ha meghalna azonnal mennék utána,ha neki vérre lenne szüksége odaadnám az összes véremet cserébe,hogy Ő megmenekül,ezeket komolyan is gondolom,é nem tartom elcsépeltnek,nyálasnak.
2013. febr. 19. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Azok.

Emlékszem, még ősszel volt egy eset... Nagyon bele voltam esve abba a lányba, és egy parkban ültünk egy padon, csak néztük egymást... és olyan boldog voltam, arra gondoltam, hogy bárcsak örökké tartana ez a pillanat. El szerettem volna ezt mondani neki, de aztán eszembe jutott, hogy minden romantikus regényben, szappanoperában meg ilyesmiben el van ez sütve, és úgy éreztem, hogy többet ér, ha csendben maradok. :S

Pedig tényleg úgy éreztem.

Szóval nem nyálas, de attól még elcsépeltek.

2013. febr. 19. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Pedig néha ki kell mondani a hasonló gondolatokat, mert nagyon hiányozhat egy lánynak. Elcsépelt akkor lesz, ha sűrűn mondod.

Nézz meg egy Amerikai filmet. Amikor elmennek mondjuk suliba, vagy dolgozni, midig mondják, hogy nagyon szeretlek. Lehet, hogy a filmben egy perccel előtte egymás haját cibálták. Na így elcsépelt, de egy szerelmes nyári éjszakán, vagy ha valamiért padlón van a párod, akkor nagyon jól esne egy két ilyen megnyilvánulás.

2013. febr. 19. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!