Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ti örülnétek neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti örülnétek neki vagy már túl elcsépelt?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy a barátomnak karácsonykor főzök vmit és szexi ruhában fogom várni, mellé csak vmi jelképes ajándékot adnék, mert nem régóta vagyunk együtt. Ez lenne az 1. szex vele.

Szerintetek jó ötlet, örülni fog neki vagy inkább találjak ki vmi mást?

23/L

2012. dec. 5. 17:20
1 2
 1/11 DiMalto ***** válasza:
100%
tökéletes....
2012. dec. 5. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem fog örülni neki, akkor vele valami baj van :)
2012. dec. 5. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes.
2012. dec. 5. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelképes ajándék jo. Elsö szex a karácsonyfa illatában jo. De a szex ne karácsonyi ajándék legyen. Szerintem nagyon illuziorombolo. ( Mit kaptál karácsonyra? Hát egy pi-át! /Ugy-e érzed a groteszkségét?/)
2012. dec. 5. 18:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze értem, én is ezért szeretnék még vmi jelképeset adni mellette. :)
2012. dec. 5. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, az nem kifejezés :D. 19/F
2012. dec. 5. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:

elég baj hogy szex lesz csak vele elsőnek, és nem szeretkezés.

Tudom megint én vagyok a szőrszálhasogató.

2012. dec. 6. 10:22
 8/11 A kérdező kommentje:

Bizony megint te vagy a szőrszálhasogató. A szex szerintem nem negatív kifejezés rá.

Ez az egész nem arról szól, hogy szex lesz, vagy nevezzük szeretkezésnek, a te kedvedért. A dolognak annyi a lényege, hogy örömet szerezzek neki. Szeretném, ha olyat kapna, amire emlékszik majd, nem pedig egy olyan ajándékot, amit egyszerűen bemegyek és leemelek a polcról, hiszen ezt ő is megtudná tenni.

2012. dec. 6. 16:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert ugye nem főzöl neki semmit + szexi ruhát, meg szeretkezést nem kap tőled az év során ugye?
2012. dec. 6. 16:27
 10/11 anonim ***** válasza:
#9: én az összes volt és a jelenlegi párommal történt első szeretkezésre emlékszem, az igenis különleges alkalom tud lenni, úgyhogy simán jó amit a kérdező tervez.
2012. dec. 6. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!