Ez milyen ajándék lenne anyunak és apunak? Anyukák ti örülnétek neki? Nem elcsépelt?
Arra gondoltam mivel a szerkesztésben viszonylag otthon vagyok,hogy rengeteg kép készült ebben a hónapban és kiválogatom amit kell azt javítok és kiírom egy cédére és egy karácsonyi/családi borítót csinálok neki.
Esetleg videókat is szúrhatok bele és a videó alá egy kedves kis zenét betennék és a képek közé áttűnéseket/effekteket csinálnék és Szenteste pedig megnéznék a nappaliba (:
Meg van egy hely ahol elöszőr 2 évesen voltam utána 4 évesen,8 évesen és 12 éves koromtól minden évben mentünk télen és ezeket a videókat egybe összevágnám (+most is megyünk és azt is)
Szerintetek??
Vagy mit tudtok javasolni?
UI: ez csak az ajándék mellé gondoltam..
szerintem ez akár maga az ajándék is lehet!!
nagyon szép ajándék, igazi szívhez szóló, biztosan nagyon fognak örülni (én örülnék)
Én CSAK ENNEK ÖRÜLNÉK! Csodálatos ajándék! Ha hiszed, ha nem, az én nagy lányom 17 éves és tudja, hogy mindig az tesz boldoggá, ha ő készít ajándékot nekem. Minden éven előszedem azokat a dolgokat is, amelyeket még ovis korában is készített nekem. Olyan jó ilyenkor egy kicsit nosztalgiázni!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen ötleteid vannak!
Szuper ajándék!!!
Én annó egy naptárat csináltam. 3-an vagyunk tesók. 3 hónap oldalán esküvői képek voltak anyuékról, 3-3-3pedig rólunk (kisbabakor- ovis kor- jelen kor) :) A naptáron anyum még sírt is... (pedig ez is csak egy kis mellékes ajándék volt, de ennek örültek a legjobban)
üdv.
Nagyon kedves ajándék! Szuper ötlet!
Én nagyon örülnék ilyesminek! Nagyon kedves vagy. :o) Látszik a kérdésedből, hogy jól neveltek a szüleid. Örülhetnek, hogy ilyen figyelmes vagy!
4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!