Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gáz, ha 15 évesen gitározni...

Gáz, ha 15 évesen gitározni akarok tanulni?

Figyelt kérdés

Szerintem nem, de a környezetemben annyira eltérőek a vélemények, hogy úgy döntöttem, megkérdezlek titeket is. És én basszusgitáron szeretnék játszani. Szerintetek hülyeség azonnal azon kezdeni, vagy nem? És sok helyen hallottam olyasmiről is, hogy egy lány nem basszusgitározhat. Erről mi a ti véleményetek?

15/L

2013. jún. 28. 22:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Noh köszönöm a válaszokat, örülök, hogy mind egyöntetűen támogatjátok az elhatározásomat. Szülinapomra meglesz a basszusgitár, szóval már alig várom, hogy belekezdhessek.
2013. jún. 29. 21:47
 12/12 anonim válasza:
szerintem nem gáz. ki a fene mondta azt hogy egy lány nem basszusgátorhat? Avril lavigne is gitározik és vannak olyan lányok akiknek jól is áll a b.gitár.
2013. jún. 30. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!