Gáz, ha 15 évesen gitározni akarok tanulni?
Szerintem nem, de a környezetemben annyira eltérőek a vélemények, hogy úgy döntöttem, megkérdezlek titeket is. És én basszusgitáron szeretnék játszani. Szerintetek hülyeség azonnal azon kezdeni, vagy nem? És sok helyen hallottam olyasmiről is, hogy egy lány nem basszusgitározhat. Erről mi a ti véleményetek?
15/L
Szerintem abszolút nem gáz. Egy 72 éves vagy egy 6 éves is ugyanúgy nekiállhat gitározni, anélkül, hogy ciki lenne.
Az meg ugyanúgy hülyeség, hogy egy lány nem lehet basszeros. Vágj bele, tanulj, gyakorolj, élvezd :)
http://www.youtube.com/watch?v=BBvelzfXlBI
Szerintem szexis,gózzál vegyél azonnal egy Rickenbackert és légy te a következő Cliff Burton női alakban.
Ha egy lány basszerozik, az aasdghaédg :3333
Nekem barátnőm tolja, én gitározom, és ha nem távkapcsolat (:/) lenne akkor a nap fele zenélgetéssel menne el. A másik fele meg..azt rádbízom mikre gondolsz :D
15/F
Józsi hozd ma' ide a disznózsírt!
Hülye kérdésre hülye válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!