Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki mit gondol erről?

Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés
Szomorúan tapasztalom, hogy koncertre járni már nem divat. És ha megkérdeztem valakit mi az oka egyből az anyagiakra hivatkozott. Érdekes módon a diszkók mindig tömve vannak. Ezek szerint ott nem kell belépőt fizetni? Vagy az italért sem kell fizetni? Jól van én rocker beállítottságú vagyok. Ha valaki nem szereti azt amit én, egészségére! De most nem leszólni akarom a másik stílusát, zenei ízlését csak egyszerűen nem értem hova tűnnek az emberek a színpad elől? Na és hogy kerülnek ennyien egy diszkóba? Szerintem sokkal hangulatosabb egy szabadtéri rendezvény, van egyfajta varázsa amit lehet nem mindenki érez de biztos van aki tudja miről beszélek. És most nem egy Sziget vagy Hegyalja fesztre gondolok hanem kisebb kaliberű fesztiválokra elsősorban.
2013. jún. 24. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván kevesebben szeretik a rockzenét, ezért kevesebben járnak koncertekre és amennyivel többen szeretik a discos zenét, annyival többen járnak oda.

Neked ez tetszik, nekik az. Nem hiszem, hogy egy alapvetően disco zenét szerető ember jól érezné magát egy koncerten. Ő nem érezné át a fílinget, arra meg ki kíváncsi, hogy valaki CD-re tátog vagy karaokizik.

Az max. háttérzaj a lerészegedéshez.

2013. jún. 24. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Pontos okát nem tudom(nem is tudhatom :)), de én személyszerint azért, kérdező, mert ritkán van a közelben olyan koncert, ahol olyan együttes lép fel, amit én is szeretek, ha van is olyan, ott sem CSAK ők lépnek fel,stb. Azonkívül egyre kevésbé éri meg koncertezni a zenekaroknak, főleg a magyar együtteseknek. Külföldi meg nem jön...

(Persze attól is függ, milyen stílusról van szó, én most leginkább a Metál együttesekről beszéltem.)

2013. jún. 24. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretek koncertekre járni, ez jelent fesztiválokat, és jelent csak egy estés egy-két zenekaros koncerteket is. érdekesmód, általában ezek az utóbb említett koncertek szinte majdnem mindig dugig vannak emberekkel, ha nem veszek jegyet elővételben, sokszor már nem is tudok a helyszínen, mert elfogy addigra...

szóval én azt tapasztalom, hogy igen is divat koncertre járni,

2013. jún. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!