Ki mit gondol erről?
Nyilván kevesebben szeretik a rockzenét, ezért kevesebben járnak koncertekre és amennyivel többen szeretik a discos zenét, annyival többen járnak oda.
Neked ez tetszik, nekik az. Nem hiszem, hogy egy alapvetően disco zenét szerető ember jól érezné magát egy koncerten. Ő nem érezné át a fílinget, arra meg ki kíváncsi, hogy valaki CD-re tátog vagy karaokizik.
Az max. háttérzaj a lerészegedéshez.
Pontos okát nem tudom(nem is tudhatom :)), de én személyszerint azért, kérdező, mert ritkán van a közelben olyan koncert, ahol olyan együttes lép fel, amit én is szeretek, ha van is olyan, ott sem CSAK ők lépnek fel,stb. Azonkívül egyre kevésbé éri meg koncertezni a zenekaroknak, főleg a magyar együtteseknek. Külföldi meg nem jön...
(Persze attól is függ, milyen stílusról van szó, én most leginkább a Metál együttesekről beszéltem.)
én nagyon szeretek koncertekre járni, ez jelent fesztiválokat, és jelent csak egy estés egy-két zenekaros koncerteket is. érdekesmód, általában ezek az utóbb említett koncertek szinte majdnem mindig dugig vannak emberekkel, ha nem veszek jegyet elővételben, sokszor már nem is tudok a helyszínen, mert elfogy addigra...
szóval én azt tapasztalom, hogy igen is divat koncertre járni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!