Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondol tok erről? Én irtam.

Mit gondol tok erről? Én irtam.

Figyelt kérdés

"Író" elképzelése (2011. január. 24. hétfő. 16.16):

Ma írok ebbe történetbe.

azt akarom,hogy ugy tűnjön mintha 2012 december 1.én járnánk.Majd fokozatosan haladok az időben.

Nem bízok a világvégében,de nagyon félek.

2012 december. 1.

Nemsokára karácsony.

Vannak olyan helyek,ahol ki van világítva minden már most.Díszek lógnak,az ünnepi hangulat csak úgy körülveszi az embert..

De akad olyan üzlet is ami nem. Talán azért ,mert kereken 20 nap múlva van kitűzve a bizonyos nap.Világvége.

A történetet várhatólag 21 napig írom,a kis beszámoló az én elképzelésemet jeleníti meg. Kicsit félek,pedig még viszonylag messze van. 8.os,lány vagyok. Bennem van a félelem érzete.

A történetet azért írom,mert ha nem fog bekövetkezni a világvége,vissza lehet olvasni.

Ha mégis jól van a jövő meg írva,és véletlenül megmarad az irományom , s valaki túlélné, magtalálná,üdvözlöm.

Volt már eset,aki tegnap vagy ma öngyilkos lett.Kirázott a hideg.

Sok ember rettegésben él,hátha előbb lesz vége a földnek. Nem nagyon jártam utána,mert annyira nem bízok benne. De ha eljön a nap,mikor 21.e lesz

a naptárban,meg fogok ilyedni. Bevallom,hülyeségnek tűnik,de rettegek. Gyomron is összeszorul ha rágondolok.Minden forog velem,néha nem érzem a lábam,mozdulni alig tudok.

A mai napom sem különösebb a többinél.Péntek van. A hetet vérrel izzadtam,nehéz az iskola. Sokan be se jönnek órára,úgy gondolják minek.Én annál jobban belehúztam a tanulásba.

Bízok a reményben,ami utoljára hal meg. Tudom,hogy élni jó,de meddig? A kezeim jéggé fagytak,nemmerek belegondolni mi fog történni.De írni akarok,márpedig görcsben áll a kezem.

Az a lényege,hogy az első részét sem fejeztem be. De a véleményekre kíváncsi vagyok.

A történetet ma írom, 2012. december 21.es dátummal.

A helyesírásért bocsi,a kritikát is kérem.

Nem vagyok depis,életvidám lány vagyok.De szeretek történetet írni,és ez most érdekel.

Nyugodtan kérdezzetek.Előre is köszönöm.!

2011. jan. 24. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb tanulj meg helyesen írni :)
2011. jan. 26. 13:59
 2/2 A kérdező kommentje:
légyszi ne azt nézzétek! :D
2011. jan. 26. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!