Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Michael Jackson mindig is a...

Michael Jackson mindig is a legnagyobb zenész lesz, és sose hal meg, ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Tegnap buliba voltunk, és a DJ benyomatta Michael Jackson Black or White zenéjét (előtte ezt hallgatuk a kocsiba is útközbe :O), és én nem tom, kirázott a hideg ott helybe,

ma pedig lejátszottam itthon is ezt a zenét, és egyszerűen annyira magávalragadott hogy libabőrös lettem és szinte a könnyem kicsordult, egyik előadó zenéjénél se volt még ilyen. Ha rajtam múlik majd a fiaim, és az unokáim is ismerni fogják Jacksont xD

2009. aug. 1. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem akalak elkeseríteni,de sem a fiaid,sem az unokáid nem fogják már szeretni Jacksont.Nagyon sok szupersztár volt már az elmúlt 50-60 évben,emlegetik ugyan őket,de a zenéjüket már nem nagyon hallgatják,mert új irányzatok jöttek,és a fiatalok azt szeretik már.Pl.Abba,Beatles, sőt Zámbó Jimmi sem igazán menő már,pedig miatta is őrjöngtek a rajongói.
2009. aug. 1. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő a legnagyobb zenész. Nincs ember, akit kikiálthatnánk a legnagyobb zenésznek. Ki mondja meg, hogy melyik zenész lehet az? Senki sem mondhatja. Ő egy a nagy zenészek közül, de nem a legnagyobb, mert olyan nem létezik. Mindig lesz nagyobb és nagyobb, de őket sem fogjuk megnevezni a legnagyobbként, mert bármit lehet überelni, és nagy és nagy között nem teszünk (ne tegyünk) különbséget.
2009. aug. 1. 19:35
 3/11 A kérdező kommentje:
bocs, de én is csak most töltöttem a 17-et... nah meg öcsém 12 éves haverja is imádja Jackson zenéjét
2009. aug. 1. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A szuleim kedvence a Beatles, Elvis es Neoton Familia volt.

Nekem egyaltalan nem tetszik, pedig nem vagyok olyan fiatal. Nekem az Aerosmith, Guns n' Roses, Republic, Zanzibar a kedvencem. A 12 eves lanyomnak meg Rihanna, Britney Spears (nem tudom jol irtam-e?) tetszenek.

Ismerni biztos fogjak ismerni a gyerekeid, de nem biztos, hogy szeretni is fogjak.

32/N

2009. aug. 2. 03:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Unalmas kérdések ezek. Amik élt senki nem törődött vele, most meg mindenki imádja...
2009. aug. 2. 09:16
 6/11 A kérdező kommentje:
eddig is imádtuk a zenéjét a haverjaimmal, és ez engem is idegesít, hogy most már mindenkinek a legnagyobb kedvence Jackson, eddig pedig szartak rá stb
2009. aug. 2. 11:52
 7/11 anonim válasza:

Azért nem általánosítsatok ennyire, mert én pl. most sem szeretem, és ezelőtt sem szerettem. És minden bizonnyal nem is fogom szeretni. :) Csak azért, mert mindenhol azt nyomatják, hogy meghalt Michael Jackson, attól nem leszek a rajongója...és a haverjaim is ugyanígy vannak ezzel.

Az pedig lehet, hogy a nevét tudni fogják pl. 100 év múlva is, de a zene már ki lesz menve divatból, szerintem, és nem fogják már hallgatni az akkori fiatalok!

15/F

2009. aug. 3. 20:48
 8/11 A kérdező kommentje:

elvileg már most se kéne, hogy "divatba legyen"... nem?

elvégre itt a sok tuc-tuc szarság, meg a moslék VIVA TV...

2009. aug. 4. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
én nem nagyon voltam\vagyok oda a zenéiért, de szerintem kiérdemelte az hogy úgy nevezzük a "legnagyobb" . Mivel az egész popkultúra világában senki nem adott el annyi lemezt , senkinek nem volt ennyi koncertje és ilyen látványos koncertje... Majd a lesz valaki aki több lemezt elad stb. akkor majd az az ember lesz a legnagyobb. De addig is ő marad =) gondoltam kifejtem a véleményem :D
2009. aug. 5. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:
az én anyum pl. utálja, vagy legalábbis nem szerette Michael Jacksont. :( ha itthon hallgatom néhány számát, mindig kikapcsolja a hangszórót, vagy a monitort. ezt a választ is csak úgy tudtam leírni, hogy nincs itthon...
2010. febr. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!