Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Techno vagy metál?

Techno vagy metál?

Figyelt kérdés
melyiket tartod jobbnak és miért?

2013. jún. 16. 10:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%

Egyik sem jobb. Metálosoknak a metál, technósoknak a techno. Rappereknak meg a rap :D Ki mit szeret...

Szerintem mindegyikből van minőségi, és mindegyikből van rossz. Nem a műfaj a meghatározó, hanem a minőség.

(persze általában aki csak főleg 1 stílust hallgat, az nem ismeri a másik stílus különböző előadóit, így általában úgyis a saját stílusára szavaz csak)

2013. jún. 16. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
Előttemszólónak igaza van. Én épp ezért nem is választok, de amúgy sem választanám egyiket sem.
2013. jún. 17. 18:05
 13/20 19gal_balazs97 ***** válasza:
68%
METÁL!!!!!!!
2013. jún. 18. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Akkor én leszek itt az első bátor TECHNO-s miért? Az elöttem lévők szinte ugyan ezt írták a metálról, egy életérzés, nem zavar ,hogy ők lenézik ezt a fajta zenét mármint valóban, nem én speciel nem foglalkozom más zenékkel, de 1 max 2 rock/metál szám van ami még nekem is tetszik, és biztosan tudnék mutatni olyan techno tracket amire a nagy metálosok is azt mondják "na, ez nem is rosz" Az elöttem lévők említették ,hogy a metálhoz is tudás kell, elárulom ,hogy minden zenéhez kell tudás a techno-hoz sem kevés nyilván nem mindegy ,hogy producerről vagy dj-ről beszélünk. De szerintem felesleges stílusokat össze hasonlítgatni mivel amég azt hallgatsz amit szeretsz és átérzed addig boldog lehetsz.
2013. jún. 21. 02:26
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó-

Ha azt akartad, hogy komolyan vegyünk, akkor nem azzal kellett volna kezdeni, hogy mindenkinek nyomsz egy lepontozást, csakmert nem azt kedvelik, amit Te. És nem ártana néha pontot is rakni, hogy tudjuk, hol van a mondat vége.

És igen, minden zenéhez kell valamiféle tudás, csak nem mindegy, hogy az ember kreatívan saját dallamokat talál ki, (+ahhoz szöveget is ír, ha esetleg kész van a dal, azt be is kell gyakorolni a bandával(ha van), stb.), vagy hogy egy-két hónap alatt megtanul gombokat nyomkodni egy gépen. NAGY különbség van a kettő közt.

És most az egyedüli, amiért leálltam veled vitatkozni az a fölösleges lepontozgatás volt. Egyébként megértem az álláspontodat.

2013. jún. 21. 14:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvtan nem az erősségem, és megértelek ,de én nem pontoztam le semmit :) Itt gyik-on max akkor pontozok ha valami tetszik, ha valaki azért pontoz le mást amit te is írtál azzal pedig csak önmagát minősíti.
2013. jún. 21. 18:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Sőt, ment egy zöld pacsi is! :)
2013. jún. 21. 18:05
 18/20 anonim ***** válasza:

"ha valaki azért pontoz le mást amit te is írtál azzal pedig csak önmagát minősíti."

Ezzel egyetértek. Akkor elnézést, hogy nekedugrottam, azért gondoltam, hogy Te voltál, mert a tiéd volt a "legfrissebb" válasz. :) De persze akárki pontozhat.

2013. jún. 21. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:

METÁL!!! milyen kérdés ez?

nem indokom mert előttem már leírtak mindent.

2013. jún. 22. 12:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Én mind a kettőt szeretem.
2013. jún. 22. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!