Techno vagy metál?
Egyik sem jobb. Metálosoknak a metál, technósoknak a techno. Rappereknak meg a rap :D Ki mit szeret...
Szerintem mindegyikből van minőségi, és mindegyikből van rossz. Nem a műfaj a meghatározó, hanem a minőség.
(persze általában aki csak főleg 1 stílust hallgat, az nem ismeri a másik stílus különböző előadóit, így általában úgyis a saját stílusára szavaz csak)
Utolsó-
Ha azt akartad, hogy komolyan vegyünk, akkor nem azzal kellett volna kezdeni, hogy mindenkinek nyomsz egy lepontozást, csakmert nem azt kedvelik, amit Te. És nem ártana néha pontot is rakni, hogy tudjuk, hol van a mondat vége.
És igen, minden zenéhez kell valamiféle tudás, csak nem mindegy, hogy az ember kreatívan saját dallamokat talál ki, (+ahhoz szöveget is ír, ha esetleg kész van a dal, azt be is kell gyakorolni a bandával(ha van), stb.), vagy hogy egy-két hónap alatt megtanul gombokat nyomkodni egy gépen. NAGY különbség van a kettő közt.
És most az egyedüli, amiért leálltam veled vitatkozni az a fölösleges lepontozgatás volt. Egyébként megértem az álláspontodat.
"ha valaki azért pontoz le mást amit te is írtál azzal pedig csak önmagát minősíti."
Ezzel egyetértek. Akkor elnézést, hogy nekedugrottam, azért gondoltam, hogy Te voltál, mert a tiéd volt a "legfrissebb" válasz. :) De persze akárki pontozhat.
METÁL!!! milyen kérdés ez?
nem indokom mert előttem már leírtak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!