Slipknot vagy Black Sabbath?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 00:37
2/20 anonim válasza:
A Slipknot az egyik legkedvesebb zenekarom, már több mint 7 éve hallgatom, viszont a Black Sabbath-ot is szeretem - épp most lett vége az Irom Man-nek, ma vagy 6-8-szor meghallgattam :D
De ha muszáj lenen választani: Slipknot.
3/20 anonim válasza:
látom még mindig nincs jobb dolgod... túl hamar véget ér a napközi az oviban vagy mi bajod van? :D
4/20 AccountManagerkovács válasza:
Black Sabbath. Ők teremtették meg a metalt, nélkülük nem lenne Slipknot se.
7/20 anonim válasza:
hülye kérdés. kb. alma vagy körte? különben meg, jól írta feljebb valaki. Black Sabbath nélkül nem lenne Slipknot se.
8/20 Bogarov válasza:
Jobb kéz,vagy bal?Melyiket vágják le?Ez kb olyan kérdés
9/20 anonim válasza:
A BS-nek semmi köze a Slipknothoz, és az hülyeség, hogy nélkülük nem létezne az iowai brigád.
Mi értelme van ennek a kérdésnek amúgy? Nem egy stílus, nem összehasonlítható. Amúgy a Sabbath többet jelent a zenének, a Slipknot többet jelent nekem, meg úgy általában a fanoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!