Szerintetek tényleg sátánista zenekar a Black Sabbath?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom igen.2013. febr. 23. 10:53
1/4 AccountManagerkovács válasza:
Marhaság. Ők csak sokkolni akartak, sötét hangzásvilággal és ehhez kellett egy imidzs. Ezért viselték a kereszteket, ezért választották a nevüket egy horrorfilmből, ezért szólnak a szövegeik sötét témákról. De ettől még nem sátánisták, csak nem akartak Beach Boys vagy Shadows lenni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sem hittek/hisznek az ilyen sátánista dolgokban, csak a figyelmet akarták vele magukra vonni, ami tökéletesen sikerült is.
3/4 anonim válasza:
dehogy sátánista, csak ott volt a mozi a közelben, és gondolták, ez népszerű a fiatalok körében (a horrorfilmek, pl), csináljunk hasonló klipeket. http://www.youtube.com/watch?v=jdtHZBmiC-8
meg olvastamm egy roadijük könyvét, valami kastélyban vettek fel egy albumot, dolgoztak, és valaki behülyítette őket, hogy kísértetjárta. aztán tök be voltak tojva, alig mertek lefeküdni aludni.
4/4 anonim válasza:
egy fenét. a popzenét sajna mindig övezik az ilyen bulvár hülyeségek, amik még az elvétve talált gyöngyszemeket (pl. a Sabbath) is lehúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!