1/21 A kérdező kommentje:
Ezt egy hívő ember mondta nekem,de szerintem nincs igaza.Attól mert valami sötét,még nem jelenti azt,hogy gonosz is.
2012. nov. 23. 20:49
2/21 anonim válasza:
nem az szerintem, bár őszintén nem értem a szövegeiket
3/21 anonim válasza:
Nem sátánista, de ha láttál már koncertet, akkor tudod, hogy nem éppen keresztényeknek való zene.
4/21 Ozmium42 válasza:
Ne a hívők tudják már ezt, hanem a zenekar rajongói, akik ismerik a szövegeket, a zenekar tagjainak világnézetét, nyilatkozatait. Sátánisták vagy nem? Nekem fogalmam sincs.
5/21 anonim válasza:
Dehogy azok...:D Bírom azokat, akik lesátánistáznak valamit, de közben semmit sem tudnak róla, csak azt, hogy nem templomi orgonaszó...
6/21 Pietrosol válasza:
Szia!
Miért,Isten zenekara létezik?
7/21 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=9pkLDEEs20U
Egyáltalán nem Sátánisták szerintem.
Jó zenét játszanak. Bár vannak kicsit furcsa számaik.
Inkább világi zenének mondanám.
8/21 A kérdező kommentje:
5 Ennyi.
2012. nov. 23. 20:59
9/21 anonim válasza:
Dehogy az. Bár a vallásosoknak minden rocker zenekar az.
10/21 anonim válasza:
Dehogy Sátánisták.
Tény hogy egyedi zenét játszanak de nem sátánisták.
Egyébként meg ők ritkának számítanak , ritka a jó német együttes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!