Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a Rammstein...

Szerintetek a Rammstein sátánista zenekar?

Figyelt kérdés

2012. nov. 23. 20:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

"Dehogy az. Bár a vallásosoknak minden rocker zenekar az."

Van keresztény rock is, meg unblack metál is:P

Egyébként én abszolút szeretem a metál zenét.

2012. nov. 23. 21:14
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt kihagytam, hogy a white metalt kivéve.
2012. nov. 23. 21:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem vallás függő.
2012. nov. 23. 21:22
 14/21 Zsizsik666 ***** válasza:
85%

A hívőknek minden sátánista. A vibrátor sátánista, a rock sátánista, a Gangnam style is sátánista, a WC papír is sátánista, a TV, a pénz, a légyölő galóca, a tűz, a víz, a gyík kicsavarása, a biológia, az anatómia, stb, minden sátánista.

A Rammstein is.

Egyébként nem az.

2012. nov. 23. 23:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Dehogy azok! Ilyen butaságot....
2012. nov. 24. 08:45
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Tapasztalatból mondom hogy a keresztényhívő embernek minden gonosz ami jó.

A Rammstein meg egyáltalán nem sátánista zenekar.

2012. nov. 24. 14:34
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

xDD

Ez viccnek is rossz. De, hogy érezzék a törődést, ezt nyomd be nekik: http://www.youtube.com/watch?v=WCiPGMZ0KHk

2012. nov. 24. 15:20
 18/21 anonim válasza:
91%
Dehogy is.. :D bírom az ilyet... a Rammstein neonáci.. a Rammstein sátámista.. :O a Rammstein csak azt teszi amit tud... és eltúlozzza, ahogy Schneider is mondta egyszer.. semmi nem utal arra hogy sátánista banda lenne. Vannak beteg megnyilvánulásaik, de az inkább a társadalom hibáira utal, mint sátánizmusra, ill rasszizmusra.
2012. nov. 28. 15:45
 19/21 anonim ***** válasza:
A szó szoros értelmében valószínűleg nem az. Mint ahogy nem az egy drogos sem, nem az egy gyilkos sem, nem az egy alkoholista sem, nem az egy prosti sem, nem az egy rabló sem stb stb.
2013. márc. 1. 19:47
 20/21 anonim válasza:
#14-es,ez nem igaz. Én vallásos vagyok, a kedvencem a metál- és rockzene. A kedvenc együttesem a Rammstein, de szeretek több más együttest is, például a Slipknotot. És egyáltalán nem tartom sátánistának őket sem, sőt mindig a cáfolatokat keresem egyes együttesek sátánizmusára. Olyan, hogy sátánista zenekar, nagyon kevés van ezt tudom. És amúgy is, attól még mert keresztényként mondjuk black metalt vagy mittomén milyen metált hallgatok, nem leszek sátánista (erre kedvenc példám a hittantanárom, aki egy pap, és odavan a rockzenéért, Rammsteint, Kalapácsot, Pokolgépet hallgat, és ezt büszkén vállalja). Ennyit arról, hogy a vallásos embernek minden sátánista :)
2018. ápr. 7. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!