Mi a véleményetek a slipknot zenekarról?
Figyelt kérdés
11/L2013. febr. 19. 18:26
1/15 anonim válasza:
Tetszik. Örülök, hogy végre vkinek van ízlése :) 16/f
2/15 anonim válasza:
Nagyon király banda egyet értek az előttem szólóval.
3/15 A kérdező kommentje:
most minden 11 éves lány slipknotot hallgat
2013. febr. 19. 18:42
5/15 anonim válasza:
Ez egy provokatív kérdés, ez a strem akárki nem szereti a Slipknotot, csak mondogatja, hogy 11 éves lányok szeretik csak (én 17 leszek, mégis szeretem, akkor ez hogy lehet?-.-), és most írt ilyen hülye kérdést, h ő egy 11 éves lány....
6/15 anonim válasza:
te jó helyen lakhatsz! ott már mindenkinek ki van alakulva az izlése? felénk a 11 éves lányok, az alsóbbrendú állatok és a központi idegrendszerrel működő sugárfertőzött csigaemberek csak justin biebert, rebeka black-et meg 1 direction-t hallgatnak.
7/15 anonim válasza:
#6, olvasd már el a válaszom, a kérdező nem komolyan írta, ő csak egy troll... látnád a többi kérdését/válaszát...
8/15 anonim válasza:
tudom, csak megpróbáltam ledegradálni az ő zenekarait úgy hogy nem veszek tudomást arról hogy ő is ezt akarja, te meg jössz itt és elrontod a játékomat :P nah mind1 :D
9/15 anonim válasza:
az a dolgom, hogy elrontsam :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!