Mi a véleményetek az Anti Fitness Club nevezetű zenekarról?
Az első válaszoló valószínűleg eléggé féltékeny,hogy ők már huszonévesen többet értek el mint ő .
Én AFC fan vagyok,de nem egy elvakult sikoltozó kislány hanem azért tisztán látom a dolgokat.(FIÚ )
Nos az AFC egy hihetetlenül tehetséges,kreatív, nagyszerű banda akik a semmiből kezdték 14 évesen.Punk klubbok,pár ember előtt játszás,pénzkeresés nulla.Innen indultak és 2007-ben fedezték fel őket ami sokak szerint azt jelenti hogy 2007-ben összerakott egy producer 4 srácot,pénzelte őket és felnyomta a slágerlistákra.( Ezt persze azok mondják akik nem tudják nyilvánvalóan,hogy 2002-ben alakultak,és akik marha féltékenyek ).Azóta pedig töretlenül jönnek fel szerencsére mert nagyon megérdemlik.
A MEtamorphosis lemez például maga a csúcs,egy kicsit minden kételkedő nézzen bele a szövegekbe, a zenébe és rájön hogy mi a helyzet. Könnyű leszarozni mindent ,úgy hogy nem is ismerik valójában.A másik meg,hogy ha szkeptikus vagy velük szemben akkor egyszer szánjál rá 1000 ft-ot és menj el egy koncertjükre nyugodtan,bátran és ott is meg lehet látni mit is tudnak valójában. Az más kérdés ha valakinek nem tetszik a kinézetük.Nekem se tetszik sok előadó kinézete mégis ha a zenéje jó,akkor jó.
Ők egy komoly banda,nem hülyeségekről írnak mint hogy (mizu,mizu,mizu meg hogy BELEHALOK milyen szar ez az élet - tipikus cigány melódia - ) hanem felnőtt témák vannak a szövegeikben.Ráadásul a zenét és a szöveget is ToMi írja a frontember.A fiataloknak abszolút példaképek lehetnek.Kampányolnak a környezetvédelemért,segítenek ott ahol tudnak,adományoznak és mint mondtam nem tömik tele a fiatalság fejét minden fajta hülyeséggel,szirszarral. Ajánlom meghallgatni az MR2 akusztikus koncertjüket ! Nos,
röviden dióhéjban ennyi a véleményem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!