Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az Anti...

Mi a véleményetek az Anti Fitness Club nevezetű zenekarról?

Figyelt kérdés

2013. febr. 18. 17:23
 1/7 AccountManagerkovács ***** válasza:
7%
Zenekar? Szerintem nem, inkább pénzből összerakott divatemberek csapata. Hála Istennek, hosszú ideje nem hallottam róluk.
2013. febr. 18. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Az első válaszoló valószínűleg eléggé féltékeny,hogy ők már huszonévesen többet értek el mint ő .

Én AFC fan vagyok,de nem egy elvakult sikoltozó kislány hanem azért tisztán látom a dolgokat.(FIÚ )

Nos az AFC egy hihetetlenül tehetséges,kreatív, nagyszerű banda akik a semmiből kezdték 14 évesen.Punk klubbok,pár ember előtt játszás,pénzkeresés nulla.Innen indultak és 2007-ben fedezték fel őket ami sokak szerint azt jelenti hogy 2007-ben összerakott egy producer 4 srácot,pénzelte őket és felnyomta a slágerlistákra.( Ezt persze azok mondják akik nem tudják nyilvánvalóan,hogy 2002-ben alakultak,és akik marha féltékenyek ).Azóta pedig töretlenül jönnek fel szerencsére mert nagyon megérdemlik.

A MEtamorphosis lemez például maga a csúcs,egy kicsit minden kételkedő nézzen bele a szövegekbe, a zenébe és rájön hogy mi a helyzet. Könnyű leszarozni mindent ,úgy hogy nem is ismerik valójában.A másik meg,hogy ha szkeptikus vagy velük szemben akkor egyszer szánjál rá 1000 ft-ot és menj el egy koncertjükre nyugodtan,bátran és ott is meg lehet látni mit is tudnak valójában. Az más kérdés ha valakinek nem tetszik a kinézetük.Nekem se tetszik sok előadó kinézete mégis ha a zenéje jó,akkor jó.

Ők egy komoly banda,nem hülyeségekről írnak mint hogy (mizu,mizu,mizu meg hogy BELEHALOK milyen szar ez az élet - tipikus cigány melódia - ) hanem felnőtt témák vannak a szövegeikben.Ráadásul a zenét és a szöveget is ToMi írja a frontember.A fiataloknak abszolút példaképek lehetnek.Kampányolnak a környezetvédelemért,segítenek ott ahol tudnak,adományoznak és mint mondtam nem tömik tele a fiatalság fejét minden fajta hülyeséggel,szirszarral. Ajánlom meghallgatni az MR2 akusztikus koncertjüket ! Nos,

röviden dióhéjban ennyi a véleményem :DD

2013. febr. 19. 15:15
 3/7 simonflóra ***** válasza:
79%
Támogatom az előttem szólót. Én több mint három éve nagy rajongója vagyok a zenekarnak, és imádom az egészet. Kezdetileg én a külsejük miatt szerettem meg őket, ez tény, és való. De ma már a szövegeik, az elveik, amiket képviselnek, és a támogatás, amit a dalaikkal nyújtanak, ez mind-mind közre játszik abban, hogy egyre jobban várom mindig, hogy mikor lesz újra koncertjük a közelben.
2013. ápr. 1. 14:01
 4/7 AccountManagerkovács ***** válasza:
0%
Leginkább a második kérdező 33%-os hasznos válaszadására vagyok féltékeny;)
2013. ápr. 1. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A 2. és a 3. hozzászoló véleményén vagyok Én is,pusztán a kíváncsiság hajtott mikor feltettem ezt a kérdést! Egy 24 éves,magát felnőttnek mondhatő nő vagyok és Én is nagyon szeretem őket. A kinézetük olyan amilyen,de egy könyvet sem a borítója alapján ítélünk meg :)
2013. ápr. 7. 18:59
 6/7 anonim válasza:
100%
IMÁDOM!!!
2014. márc. 24. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem őket. Nekem a Youtube dobta fel őket először, meghallgattam az egyik számukat, és mivel az tetszett, így a többit is kipróbáltam. Szerintem tehetségesek és ez a lényeg. Rengeteget hallgatom a számaikat, nagyon jó együttes :D
2021. márc. 11. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!