Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Green day...

Mi a véleményetek a Green day zenekarról?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 22:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

én kifejezetten nem szeretem, nem látok benne semmit. (de ugyanezért egy hasonló kérdésnél már ki lettem átkozva)

az egészben nem látok semmi újat, én ezért untam meg a blink182-t, a sum41-t, és ezeket a hasonló zenekarokat. egy idő után szerintem kell az újítás. azt, hogy bulihangulat van, illetve szomorú számoknál csalódott szerelmesek vagyunk, azt nem érdemes szerintem albumról albumra újra elődobni. ezért szeretem mondjuk a papa roach-ot, amit hasonlóan felkap néha a média, de ők tudnak egyéniségek maradni. pl ott az alvin, ami ugyanúgy párakkordos punkbandának indult, de sok év után elmentek más irányba és (bár én ezt az irányt végképp nem bírom, amit most csinálnak) de tiszteletre méltó, hogy kialakult az egyéniségük. egy kezdő zenekarnál berobbanni, kicsit híresnek lenni jó a vidám "skate-punk" vagy nem tudom ők pontosan minek hívják magukat, de sok évre nekem ez kevés:D

lehet sokat írtam, meg ismételtem, de jólesik így hajnalban leírni a gondolataimat :D

2013. febr. 2. 06:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megosztottad! :)
2013. febr. 2. 11:49
 3/12 anonim válasza:
100%
Én személy szerint szeretem, de van olyan aki nem. Ezt neked kell tudnod hogy mi a véleményed róla.
2013. febr. 2. 12:59
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Szeretem őket, de a régi számaik sokkal jobbak!
2013. febr. 2. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
A régi számaik egész jók, nem valami nagy cuccok azok sem, de legalább az még punk volt. A mostani az valami pop-punk izé, mint a Blink182, a Sum41, vagy hazaiak közül az Alvin, Grenma, Antifitnessclub. Nincs bajom egyikkel sem, de mivel a punk lényege a kommersz elleni lázadás, nem értem, mi értelme a lázadást sterilizálni, mert így pont az eredeti stílus fő jelentése veszik el.
2013. febr. 2. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Téged nem zavar, hogy már van minimum 10 ilyen kérdés ?
2013. febr. 25. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
a kedvenc bandám :) már az megfogott bennük,hogy nagyon összetartó kis csapat és a zenéjük is k*rva jó !
2013. márc. 3. 01:34
 8/12 anonim válasza:
100%
Én szeretem őket
2013. márc. 5. 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:
16%
melyik hülye pontozza le azt, aki nem szereti, és fel azt, aki szereti? itt véleményekről van szó, mégcsak vita sincs, leírtam ZENÉSZként, hogy én mit látok bennük, erre jönnek a kis hülyék, és lepontoznak. keresstek facebookon greenday fan clubot, ott hátha nem lesz semmi ami titeket bánt, de ha valaki a véleményemre kíváncsi, akkor a véleményemet írom le, szerintem ezt várta el a kérdező, és a válaszom neki szólt, nem a tizenéves greendaybálványozókra.
2013. márc. 5. 23:34
 10/12 anonim válasza:
Ez a le és felpontozás mindenhol megy ezen az oldalon, úgyhogy légyszíves ne általánosíts! Mellesleg én nem pontoztam
2013. márc. 6. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!