Mi a véleményetek a Green day zenekarról?
én kifejezetten nem szeretem, nem látok benne semmit. (de ugyanezért egy hasonló kérdésnél már ki lettem átkozva)
az egészben nem látok semmi újat, én ezért untam meg a blink182-t, a sum41-t, és ezeket a hasonló zenekarokat. egy idő után szerintem kell az újítás. azt, hogy bulihangulat van, illetve szomorú számoknál csalódott szerelmesek vagyunk, azt nem érdemes szerintem albumról albumra újra elődobni. ezért szeretem mondjuk a papa roach-ot, amit hasonlóan felkap néha a média, de ők tudnak egyéniségek maradni. pl ott az alvin, ami ugyanúgy párakkordos punkbandának indult, de sok év után elmentek más irányba és (bár én ezt az irányt végképp nem bírom, amit most csinálnak) de tiszteletre méltó, hogy kialakult az egyéniségük. egy kezdő zenekarnál berobbanni, kicsit híresnek lenni jó a vidám "skate-punk" vagy nem tudom ők pontosan minek hívják magukat, de sok évre nekem ez kevés:D
lehet sokat írtam, meg ismételtem, de jólesik így hajnalban leírni a gondolataimat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!