Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fl studio használata?

Fl studio használata?

Figyelt kérdés
Már egy ideje foglalkozom a programmal, és sok mindent megtanultam vele kapcsolatban, szeretnék zenét írni, eddig is próbálkoztam, de azok nagyrészt sample ok, vagy más álltal előállított hangok, szeretbém megtanulni a programot teljesen használni, hogy hogyan tudnék saját hangokat készíteni, főleg dubstep re gondolok, szeretnék saját dubstep számokat írni, saját hangokkal, nem sample okkel. Hol/hogyan tudnám megtanulni?

2013. jún. 11. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor még noob voltam, akkor sem -és soha máskor nem- dolgoztam sample-vel!!

VST, ez az ami kell neked!

De ha azt hitted, hogy samplevel megtanultad használni a progit, akkor nagyot tévedsz, MÉG NEM TUDSZ SEMMIT RÓLA

De ez nem gond. :D meg lehet tanulni....ha samlpeket használsz akkor az olyan, mintha más dolgaiból dolgoznál, lopnád azt, + akkor más is össze tudja dobni ugyanazt a zenét amit te....ez olyan mint pl a MAGIX Music Maker -nem jó semmire-

Figyelmedbe ajánlom a Native Instrumentstől a Massive-t

Ez a legjobb <3

De azt előre megsugom egyébként, hogy zenei ismeretek nélkül aligha fogsz akármit is "írni"...

Járj el valamilyen hangszerre! fontos hidd el

Ezek az alapok, innentől már csak bonyolódik a dolog....főleg az összetettebb zenéknél, mint a Dubstep, Complextro, etc

Nézz tutorialokat, de nem fog elsőre menni...kell pár év mire menni fog :D

Kezdésnek így ennyi

UI.: NE legyél sampleman! :D

2013. jún. 11. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
ja tom a sample tulajdonkeppen lopás, zene elmélet nagyjából van, 2 évig hegedűltem h azz számít valamit, massive ot ismerem, használni is szoktam, de amire kíváncsi vagyok, az az hogy pl massive al hogyan csináljak pl egy jo dubstep hangot, nyilván van egy rakás video a youtube on ahol latom hogyan csinállnak meg egy adott hangot, de azzal nem leszek okosabb, mert csak az az egy hangot fogom ismerni, ami nekem kell az az, hogy megtudjam csinállni a saját hangjaimat, tehát a logikára lenne szügségem, arra hogy hogyan működnek a vst k, hogy hogyan csinálljak egy egyedi dubstep wobble t amikor én szeretném.
2013. jún. 11. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez esetben, hogy van zenei ismereted, VST-kel kapcsolatban is van gyakorlatod, így szívesebben segítek :D (nem kell minden sz@rt elmagyarázni :D írok PM-et és lerendezzük
2013. jún. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!