Fl studio használata az alapoktól, hogyan?
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni zene alapokat készíteni Fl studioval, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Pl.: egy ilyen http://www.youtube.com/watch?v=2y2UiJfdoZw alaphoz kell e valami más program. Mondjuk valami piano vst program, vagy ezeket már alapból meg lehet Fl studioval csinálni?? Egy alap használati útmutatót szedtem már le hozzá, de abban csak le vannak írva, hogy mi milyen funkcióval szolgál. Remélem tud valaki részletes leírást írni nekem, hogy hogyan kezdjek hozzá.Nagyon megköszönném, mert nagyon szeretnék ezzel foglalkozni.2013. jan. 28. 09:37
1/2 anonim válasza:
Az Flstudió az egyik legegyszerübb DAW. Hangszereket telepitened kell hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
Mindenféle hanghoz kell hangszert telepíteni hozzá, vagy pl.: az ilyen alap bass meg drum-ok vannak benne?
2013. jan. 28. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!