Edda vs Metallica?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban ? D: Indokot is kérnék.2013. jún. 6. 19:50
1/12 anonim válasza:
1. Milyen kérdés ez ?
2. Mi az az Edda ?
3. METALLICAAAA
2/12 anonim válasza:
meg szep h metallica , azert mert jobban szeretem es kesz sokkal jobbak a szamaik
3/12 anonim válasza:
Nem vagyok oda a rockért de az Eddát szeretem:D EDDA!
4/12 anonim válasza:
első vagyok indokot nem írtam :D hát(tal nem kezdünk) Metallica öcsém kell ide indok ? imádom az összes számát ha nem lenne MetallicA én se lennék de sztem nem csak én vagyok vele igy:)
5/12 anonim válasza:
Metallica. Nem mondom, hogy a kedvenc együttesem, de jó őket hallgatni néhanapján, ha eszembe jut :D
Eddát nem hallgatok.
6/12 anonim válasza:
Egyértelműen a Metallicát. Bár az Eddának is van pár jó száma.
7/12 Rockdealer válasza:
Nem lehet szembe állítani a két bandát,a Metallica a világ egyik legjobb együttese,az Edda pedig Magyarország egyik legjobbja.Metallica vs Tankcsapda inkább.Ha már zúzós zenékről beszélünk.
10/12 anonim válasza:
Eddát nem lehet a Metallica-hoz hasonlítani.. Edda seholsincs a Metallica-hoz. Nekem 6-7 éves korom óta a kedvenc albumom a Metallica-Master of Puppets. meg amugy tényleg vicces a kérdés, hogy Metallica amia világ egyik leghíresebb metál bandája talán a leghíresebb és Edda amit csak a magyarok ismernek? Én személyszerint nem szeretem az Edda stílusát de a gitárosa Alapi István az nagyon jó gitáros, ő tényleg tud gitározni. De a Metallica jobb :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!