Elsősorban Metallica zene játszásához milyen pedált ajánlotok?
MT2-nél szarabb gitár nem sok van, úgyhogy elég fölösleges vásárlás.
Egy jó gitár kell EMG-kel, meg egy normálisabb high gain erősítő.
Pedálból az egyetlen amit Kirk használni szokott az egy wah pedál szólókhoz, azt is csak azért, hogy elfedje, hogy nem tud gitározni... :)
"MT2-nél szarabb gitár"
szarabb pedál.
akkor nézd meg a tankcsapda korábbi albumain, ahogy cseresznye 3-4hangból milyen menő szólót varázsol egy wah pedál segítségével :D persze hogy nem arra való, lehet azt ízlésesen és szépen használni, de van akinek csak egy eszköz arra, hogy szarból várat építsen.
kérdező, jól sejtem hogy te vagy aki napok óta ezeken a pedálokon pörög?:D elárulom, egyiknek sem lesz metallica hangzása, vegyél egy pedált aminek tetszik a színe, amit megkapsz olcsón, aminek szebb rajz van a dobozán, aztán majd kitapasztalod hogy mire való, és miért jó, most így látatlanban úgysem tudjuk hogy nálad hogy fog szólni, hogy mit keresel, hogy milyen cuccod van hozzá. nézz szét gitarshop.hu-n, hogy ha mindenképp kell az a pedál, legalább használtan vedd meg, hogy jó áron tovább is tudd adni
Köszi utolsó válaszadó.
Hitetlen 66:Hát azért ne mondd már,hogy kirk nem tud gitározni...
Látom egyeseknek igen nehezen megy a szövegértés.
Egy szóval sem mondtam, hogy a wah pedál arra való, hogy elfedje vele az ember, hogy nem tud játszani.
Azt mondtam, hogy Kirk erre használja.
Hogy Dimebag, hogy jön ide azt végképp nem értem...
És de, Kirk nagyon is gyenge gitáros sajnos.
Hetfield nagyságrendekkel jobb nála, feszesebb, pontosabb, technikásabb.
Kirk még a Master idején tudott valamit, csak sajnos valamiért azóta nem fejlõdött, hanem visszafejlõdött.
Persze, aki nem gitátozik sok-sok éve, az csak azt hallja, hogy "váó, micsoda õrült szólói vannak", de aki ért hozzá az hallja, hogy nagy kása és kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!