Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Leander, Ozzy Osbourne/Black...

Leander, Ozzy Osbourne/Black Sabbath, Metallica, esetleg Tankcsapda kottákat ZONGORÁRA tudtok?

Figyelt kérdés
tudom, hogy nem egy zongorázós együttesek (Leander kivételével), de hátha. :)

2013. jún. 5. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
tankcsapdához rengeteg kotta van, kb mindegyik dalnak le vannak írva az akkordjai, azt a dalonkénti 3-4akkordot meg csak megtalálod :D
2013. jún. 5. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Leanderhez sajna sehol sincsenek. Nekem elhiheted, egészen Vörös Attiláig mentem értük, és ő mondta hogy sajnos (még) nincsenek zongorakották... :/
2013. jún. 5. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Wow, a tankcsabdán kívül mindegyiket nagyon szeretem... De jó...

Amugy Leandertől csak a Szomorú vasárnapot tudnám ide beilleszteni igy konkrétan de az igazábol ugye nem az ő dala csak feldolgozták Seress Rezső munkásságát stb...

Amugy ha beirod a cimet youtubeba plusz, hogy "piano tutorial" kapni fogsz videókat az tuti.

2021. aug. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!