Leander, Ozzy Osbourne/Black Sabbath, Metallica, esetleg Tankcsapda kottákat ZONGORÁRA tudtok?
Figyelt kérdés
tudom, hogy nem egy zongorázós együttesek (Leander kivételével), de hátha. :)2013. jún. 5. 20:22
1/3 anonim válasza:
tankcsapdához rengeteg kotta van, kb mindegyik dalnak le vannak írva az akkordjai, azt a dalonkénti 3-4akkordot meg csak megtalálod :D
2/3 anonim válasza:
Leanderhez sajna sehol sincsenek. Nekem elhiheted, egészen Vörös Attiláig mentem értük, és ő mondta hogy sajnos (még) nincsenek zongorakották... :/
3/3 anonim válasza:
Wow, a tankcsabdán kívül mindegyiket nagyon szeretem... De jó...
Amugy Leandertől csak a Szomorú vasárnapot tudnám ide beilleszteni igy konkrétan de az igazábol ugye nem az ő dala csak feldolgozták Seress Rezső munkásságát stb...
Amugy ha beirod a cimet youtubeba plusz, hogy "piano tutorial" kapni fogsz videókat az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!