Írnátok nekem sok jó metál/rock számot?
Figyelt kérdés
sablonos,gagyi eddán kívűl bármit írhattok2013. jún. 6. 10:32
1/7 anonim válasza:
nekem a kedvencem az iron maiden-től a running free... ha meg album, akkor az első két maiden album...
2/7 anonim válasza:
Most Rock vagy Metál? Mert a kettő nem ugyanaz,de nagyon "szeretik" összekeverni őket az emberek. Mellesleg nem kéne leratyizni egy előadót,csak azért,mert neked nem tetszik. Én sem szeretem,nem is hallgatom,de nem szarozom le.
3/7 anonim válasza:
Kinek mi a jó.
Nekem elég vegyesen, lehet metal, vagy rock, de egy hétig is tudnám sorolni.
Imádom a Metallica összes számát, de nekem az Edda sem ratyi.
Sorolhatnám tényleg napestig, amit hallgatok de lehet ez neked meg nem tetszik.
Na jó egyet, amit most megy nálam:
4/7 anonim válasza:
A legjobb ha hallgatod ezt a rádiót, itt csak jó metal és rock számokat hallasz.
Ha nem jön be felétek akkor kattints fülöl a "hallgasd itt"-re és már megy is
6/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem keverem a két fogalmat , pont ezért írtam,hogy írhattok egyaránt rockot is meg metált is.
2013. jún. 6. 15:15
7/7 A kérdező kommentje:
és jó lenne ha feldugnád édesanyádba a privát üzeneteidet mert olvasás nélkül törlöm őket.
2013. jún. 6. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!