Tagokat keresünk! (zenekar) (? )
Frissen induló zenekar keresi,dobosát,és gitárosát!
Nógrád megyében lehetőleg,de ha neked nem baj az utazás,akkor messzebbről is jöhetsz. Salgótarján-Tar között keresünk jobban tagokat,de ha pl Szurdokpüspökin laksz(hallottam sok ott a gitáros és a dobos) az sem baj!
Irányvonal:Depresszió,Road,Insomnium,Leander Rising és hasonló zenekarok!
Nem koppintós zenét szeretnénk csinálni,hanem egy sajátos világban mozgó metál/death metál zenét!
Ha kezdő vagy az sem probléma,csak legyen cuccod!
Na kell ide egy kérdés is ezért ide írok egy kérdőjelet :D
????
"Irányvonal:Depresszió,Road"
"...metál/death metál zenét! "
A Death Metál is Metál. A Metál az összefoglaló neve a többi alműfajnak:Heavy,Thrash,Death,Black,stb. A depresszió és a road elég érdekesen festenek ott a felsorolásban,de mindegy.
Egyébként ne haragudjatok,én nem zenekartagnak jelentkeztem,csak ajánlanék valamit:rockerek.hu-n próbáljátok meg,ott több az esélye annak,hogy találtok is valakit.
Köszi,ismerem az oldalt de ott nem sokra jutottam.
A Road és Depressziót azért írtam oda,mert kb olyan szintre szeretnénk eljutni kb. De följebb se lenne gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!