Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan gyakoroljam ezeket a...

Hogyan gyakoroljam ezeket a gitáromon?

Figyelt kérdés

szóval az a helyzet,hogy megszeretném tanulni a sweet child o mine-t gitáron és nem tudom ezt megcsinálni: [link] (igen,kezdő vagyok) illetve a stairway to heaven introjában a barrékat... és még a sweet child o mine-ra visszatérve valaki el tudná magyarázni hogy ha én csak a szólógitár részét szeretném játszani a ritmust nem akkor melyik leckéből melyik rész kell? köszi lml

13/L

2013. jún. 1. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
hogyhogy melyik leckéből melyik rész kell? ha még nem tudod, ne szaros leckéket nézegess, tanuld meg az alapokat. keress egy tanárt, ebből így nincs semmi.
2013. jún. 1. 19:12
 2/9 A kérdező kommentje:
bocsi,ha rosszul fogalmaztam meg a kérdést...úgy értettem,hogy például hol van a 3. chorus,mert azt nem találam... egyébként nem kioktatást kértem,mert én is szeretnék egy "szaros" tanárhoz járni de nincs rá pénzünk, és a környéken nem is találtam....
2013. jún. 1. 19:50
 3/9 anonim válasza:

először is meglehet tanulni tanár nélkül is ott van a gitáregyetem oldal.És ezen az oldalon megtudod tanulni: [link]

A vonalak azok a húrok és rajta a szám pedig hogy melyik bundnál kell lefogni:)

Ez pedig a [link] (nagyon jó én is itt tanultam meg gitározni 17F)

2013. jún. 2. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:

a gitároegyetem oldal messze a legszarabb legigénytelenebb oldal, ha onnan "tanultál meg", akkor így vakon ki merem jelenteni, hogy fingod sincs az egészről.

itt már kiveséztük azt az oldalt, akinek van füle, és hallja a "tanárt" játszani, az messziről elkerüli azt az oldalt, ugyanis az alapokat sem tudja

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4395308-isme..

2013. jún. 2. 13:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi ez tényleg mind nagyon szép és jó.. a tabokat is ismerem meg Ádámot is,de én egyébként Marty Schwartz-cal tanulok :)viszont még mindig nem érkezett válasz a kérdésemre!! hogy gyakoroljam ezt: [link] és a barrékat gitáron??
2013. jún. 3. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Én ebben a videóban nem nagyon találtam Szólókat. az a 4. részében van. :) Érdekes. én is éppen ettől a pasastól tanultam a Sweet Child O' Mine-t és a Paradise City-t is. Tök jól elmagyarázza. Egy hónapja kapnam gitárt és tök jól megtanultam ettől a videótól. De itt van a Part 4.: http://www.youtube.com/watch?v=1_36GazP6KI

14/F :)

2013. júl. 27. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok: Amúgy én úgy gyakoroltam, hogy kb minden hangnál leállítottam és többször megnéztem a vidit. felosztottam a videót azoknál a részeknél, amikor eljátssza egybe amit elmutogatott. Egy délután alatt lazán végigtanultam egy videót. *tipp*:(Én jártam zenesuliba zongorázni, de a gitár mindig is közelebb állt hozzám és 8. végén ballagásra kaptam egyet mert hát ugye gitár nélkül nehéz megtanulni gitározni. De a lényeg, hogy ott úgy tanítottak, hogy elővettünk egy új számot, azt begyakoroltuk többé kevésbé jóra, aztán eltettük és közbe mást gyakoroltunk. egy hónap után elővettük a régit, és átismételtük meg minden. és jobban ment úgymond:"megérett". A Sweet-et és a Stairway-t így gyakorolhatnád felváltva. Nyár végére simán meglenne mind a 2. :)

Megint 14/F.

2013. júl. 27. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:

én innen tanultam meg:

[link]

13/l

2013. júl. 27. 19:10
 9/9 T:ZS válasza:
Lick Library Learn to play Guns & Roses vol 1 vagy 2. Most pontosan nem tudom melyiken van rajta a sweet child de megtanítja elejétől a végéig. Más együttesek zenéit tanítják. Nagyon hasznos leckék mert bár angolul beszélnek de közben sok érdekes dolgot mondanak pl melyek Slash leggyakrabban használt skálái.
2013. szept. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!