Hogyan gyakoroljam ezeket a gitáromon?
szóval az a helyzet,hogy megszeretném tanulni a sweet child o mine-t gitáron és nem tudom ezt megcsinálni: [link] (igen,kezdő vagyok) illetve a stairway to heaven introjában a barrékat... és még a sweet child o mine-ra visszatérve valaki el tudná magyarázni hogy ha én csak a szólógitár részét szeretném játszani a ritmust nem akkor melyik leckéből melyik rész kell? köszi lml
13/L
a gitároegyetem oldal messze a legszarabb legigénytelenebb oldal, ha onnan "tanultál meg", akkor így vakon ki merem jelenteni, hogy fingod sincs az egészről.
itt már kiveséztük azt az oldalt, akinek van füle, és hallja a "tanárt" játszani, az messziről elkerüli azt az oldalt, ugyanis az alapokat sem tudja
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4395308-isme..
Én ebben a videóban nem nagyon találtam Szólókat. az a 4. részében van. :) Érdekes. én is éppen ettől a pasastól tanultam a Sweet Child O' Mine-t és a Paradise City-t is. Tök jól elmagyarázza. Egy hónapja kapnam gitárt és tök jól megtanultam ettől a videótól. De itt van a Part 4.: http://www.youtube.com/watch?v=1_36GazP6KI
14/F :)
Az előző vagyok: Amúgy én úgy gyakoroltam, hogy kb minden hangnál leállítottam és többször megnéztem a vidit. felosztottam a videót azoknál a részeknél, amikor eljátssza egybe amit elmutogatott. Egy délután alatt lazán végigtanultam egy videót. *tipp*:(Én jártam zenesuliba zongorázni, de a gitár mindig is közelebb állt hozzám és 8. végén ballagásra kaptam egyet mert hát ugye gitár nélkül nehéz megtanulni gitározni. De a lényeg, hogy ott úgy tanítottak, hogy elővettünk egy új számot, azt begyakoroltuk többé kevésbé jóra, aztán eltettük és közbe mást gyakoroltunk. egy hónap után elővettük a régit, és átismételtük meg minden. és jobban ment úgymond:"megérett". A Sweet-et és a Stairway-t így gyakorolhatnád felváltva. Nyár végére simán meglenne mind a 2. :)
Megint 14/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!