Barré fogás hogyan gyakoroljam?
Figyelt kérdés
Hogyan gyakoroljam a bárré fogást? az a bajom h a mutato ujjammal nem tudom rendesen lefogni.. Az e6, a, d hurokat igen de a tobbit nem.. Másképp nem tudom megfogalmazni csak ugy h az ujjam aljan nem tudom úgy lefogni h valami tiszta vagy rendes hangot produkaljon. Erre csak az a megoldás hogy addig probalom amig nem megy vagy vmi segedgyakorlat vagy vmi ilyesmi van?2013. ápr. 21. 17:49
1/5 anonim válasza:
Próbálgatni kell. Más megoldás nincs. Játssz C dúros dalokat, és ha F-re van szükség, próbálj "becsúsztatni" egy barrét. Előbb-utóbb menni fog. Ezen mindannyian átestünk.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! közben addig probaltam mig vmi viszonylag jo hangot ad! meg egy kis gyakorlas es sztem menni fog! :)
2013. ápr. 21. 20:25
3/5 anonim válasza:
Mindent bele! Én sem hittem annak idején, hogy menni fog. :)
4/5 anonim válasza:
Avenged Sevenfold-So Far Away
E E G D Bm C
A pengetést 'hallgasd le' youtube-ról.
Én is most küzdöm a barékkal, és ez viszonylag jó gyakorló dal hozzá (azon kívül egy nagyon szép szám véleményem szerint). Ha a Bm menni fog, talán az F-re is könnyeben tudok majd váltani..
Sok sikert! :)
15/f
5/5 anonim válasza:
Az segíthet, ha a húrt a bund közelében fogod le, de nem is muszáj mindig barrézni, néha a basszus húrokat akár el is hagyhatod, vagy kapázva a hüvelykujjal a másik oldalról ráfoghatsz, bár a barrét mindenképpen meg kell tanulnod előbb utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!