Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a Nirvana-t?

Szeretitek a Nirvana-t?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy manapság kik hallgatnak Nirvana-t, hogy pl. a fiatalabbak ismerik-e egyáltalán, meg ilyenek. Mondjuk az is írhat, aki nem szereti, mert a nemtetszéshez is már ismerni kell valamennyire, csak légyszi kultúráltan írjatok, a nemtetszést is meg lehet fogalmazni úgy, hogy ne legyen sértő, viszont akinek tetszik, annak sem kell csesztetnie azt, akinek nem.

Na csak annyi, hogy írjátok meg, hogy szeretitek-e vagy sem, és hogy hány évesek vagytok.

2009. okt. 7. 00:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%
Miért utált volna élni? Ismerted?
2011. ápr. 9. 10:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolom hogy utált élni? Mert meghallgattam a zenéjét és az életének is utána néztem.
2011. máj. 14. 15:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Az "In Utero" album eredetileg "I hate myself and I want to die" lett volna, Kurt sokáig filózgatott ezen a mondaton... Egyébként aki kicsit is utána néz az életének, és jobban 'belebonyolódik' a zenéibe, tudja hogy nem szeretett különösebben élni Kurt. Ettől függetlenül... Lehet, hogy Courtney ölette meg.

*Jelentése: Utálom magam, és megakarok halni.

2011. jún. 28. 10:58
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 93 Decemberében születtem,szoval nem nagyon ismertem.

16 éves koromban kezdtem el halgatni,és szeretem.

Szerintem nagyon jó Banda volt!

és volt tehetsége Cobain nak szerintem.

(bár nekem se a kedvencem,AC/DC,BON JOVI és KISS es vagyok)

Szoval szerintem jó banda.

Jó számaik vannak.

17,5/F

2011. júl. 8. 22:15
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én Nagyon szeretem Nirvana-t meg Kurt-nek eszméletlenül jó a hangja.(volt) még nem éltem mikor meghalt, az egyik spanyol ismerősöm mondta mindig, hogy nirvana-t hallgat stb.aztánb kiváncsiságból rákaptam, és most már mindig azt hallgatom.kár hogy apa megtiltotta hogy hallgassam.... :$
2011. szept. 9. 16:20
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért tiltotta meg? :OO
2011. szept. 10. 22:41
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg. Miért tiltotta meg? :o
2011. okt. 1. 10:26
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert Kurt drogos volt, és ez neki nem tetszik, és mert ő az ilyen zenékre rendszerint rávágja, hogy sátánista zene... Na de mindegy, már azóta beletörődött, hogy a kedvencem a Nirvana. :)

Egyébként '99-ben születtem, és a kedvenc számom tőlük a Smells Like Teen Spirit, meg a Rape me, meg a Come as you are, Lithium, Heart Shaped Box, Dumb, Polly, In bloom, Silver. Szeretem a zenéjüket, ennél jobb már nem is lehetne. :DD

2012. ápr. 19. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!