Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a Nirvana-t?

Szeretitek a Nirvana-t?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy manapság kik hallgatnak Nirvana-t, hogy pl. a fiatalabbak ismerik-e egyáltalán, meg ilyenek. Mondjuk az is írhat, aki nem szereti, mert a nemtetszéshez is már ismerni kell valamennyire, csak légyszi kultúráltan írjatok, a nemtetszést is meg lehet fogalmazni úgy, hogy ne legyen sértő, viszont akinek tetszik, annak sem kell csesztetnie azt, akinek nem.

Na csak annyi, hogy írjátok meg, hogy szeretitek-e vagy sem, és hogy hány évesek vagytok.

2009. okt. 7. 00:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok, 4 voltam amikor Cobain meghalt, de már előtte is volt szerencsém hozzájuk, megvolt otthon a Nevermind és az In Utero és LP-n . akkor még nem tudtam értékelni , most viszont már nagyon is.

nagy zene...

2010. márc. 23. 19:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
a kedvenc rock bandám a Nirvana, pedig fekete zenét hallgatok (R&B, Hip-Hop), de a Nirvana zenéje nagyon megfogott
2010. máj. 31. 23:31
 13/28 Egy darab ember válasza:
100%
A valaha létezett egyik legértelmesebb,legjobb rock zenekar!
2010. jún. 29. 16:43
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
jók voltak
2010. júl. 1. 20:21
 15/28 anonim ***** válasza:
92%

Akkor. Íme egy tíínédzser véleménye:

Imádom a Nirvanat, véleményem szerint 3 velük egy lapon említhető zenekar létezik(kövezzetek meg) A Beatles, a U2, és a Green Day. Csak ők tudtak egy új fajta zenét híressé tenni, a többi zenekar igazából meglovagolta egy-egy műfaj népszerűségét. A Nirvana-Beatles-Green Day- U2 Négyesfogat zenéjét lovagolja meg a teljes mai mainstream zeneipar. Talán még a Metallica említhető meg ilyen zenekarként. És ennyi.

A Nirvana a valaha volt egyik legnagyobb zenekar. Médianyilvánosság, és méjnsztrímelés helyett azt a zenét játszották, ami az övék. És CSAK AZ ÖVÉK!

EZÉRT NE MONDJA SENKI, HOGY TÚLÉRTÉKELIK..

2010. dec. 4. 19:26
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
a Green Day elég mainstream szerintem:D
2010. dec. 29. 16:41
 17/28 anonim ***** válasza:
40%

Mainstream az anyukád emeltdíjas száma.. Belegondoltál, hogy miért Mainstream ma? Azért mert népszerűvé tettek egy műfajt, amit ugyan sokan játszottak előttük, de kevés ismertséggel. A GD nélkül ma nem lenne Sum41, Blink mittudoménhány, Simple Plan, BIlly Talent, stb.

A saját vizükön lettek Ménsztrímek. Őket követik, ők senkit, semmit nem követnek. Gondolkodj néha..

2011. jan. 16. 19:11
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos én már akkor születtem mikor Kurt már rég nem élt..:S viszont 9 éves korom ota imádom a Nirvanát.:D

RIP Kurt.

14.L

2011. jan. 26. 19:43
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok. Nagyon szeretem a Nirvánát, mert a saját lelkemet tükrözi. Kurt Cobain pedig utált élni, ezért nem sajnálom őt. Jobb volt neki így.
2011. márc. 19. 20:16
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszoló.adom.:)
2011. márc. 29. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!