Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a Nirvana-t?

Szeretitek a Nirvana-t?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy manapság kik hallgatnak Nirvana-t, hogy pl. a fiatalabbak ismerik-e egyáltalán, meg ilyenek. Mondjuk az is írhat, aki nem szereti, mert a nemtetszéshez is már ismerni kell valamennyire, csak légyszi kultúráltan írjatok, a nemtetszést is meg lehet fogalmazni úgy, hogy ne legyen sértő, viszont akinek tetszik, annak sem kell csesztetnie azt, akinek nem.

Na csak annyi, hogy írjátok meg, hogy szeretitek-e vagy sem, és hogy hány évesek vagytok.

2009. okt. 7. 00:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Én bírom, nagyon. Smells Like/Rape Me nálam korszakos számok. Mikor élt Cobain, én még fiatal voltam, nem ismertem a zenéjét, halála után szerettem meg az egészet. Mondjuk nem is nagyon tudtam volna beszerezni akkoriban. Igazán eltalált feelingű zenék, akár a Nevermindot, In Uterot-t vagy akár a Bleach nyersebb hangzását nézem. Sajnálom, hogy meghalt, benne maradt 1-2 ütős album, melyet megérdemelt volna a mai világ. :)
2009. okt. 7. 00:30
 2/28 Thurston ***** válasza:
43%
Én nem szeretem. Túlértékelik. Nagyon idegesít, ha valamit túlértékelnek. Persze azért ismerni kell.
2009. okt. 7. 01:31
 3/28 A kérdező kommentje:
Hát ja, én hét éves voltam, amikor Cobain meghalt, pont a szülinapomon. És olyan 14 éves korom körül kezdtem el hallgatni, akkor engem nagyon megfogott. És tök jópofa, hogy a két éves fiam most hallotta először, és imádja :) Ezért is voltam rá kíváncsi, hogy a fiatalabbak mennyire ismerik, bár persze amikor én megismertem, akkor sem volt "mai" zenekar, de most meg pláne nem.
2009. okt. 7. 12:29
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, én 6 voltam. :) Akkor mi is csak utólag ismertük meg. Kíváncsi lennék egy akkori tinédzser véleményére.
2009. okt. 7. 13:37
 5/28 anonim ***** válasza:
37%
Nem rossz, de szerintem is túl van értékelve.
2009. okt. 7. 16:43
 6/28 anonim ***** válasza:
96%

szeretem

14

2009. okt. 7. 16:48
 7/28 anonim válasza:
100%
persze hogy szeretem én akkor születtem amikor cobain meghalt tehát nem ismertem de nagyon tetszik
2009. nov. 8. 20:11
 8/28 anonim válasza:
100%
Én Nirvanán nőttem fel.:)Régebben az volt nekem a minden. Nagyon szeretem még mindig.
2009. nov. 17. 19:33
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

A Nirvana az egyik legjobb zenekar szerintem.

Kár ,hogy az a "hülye" kinyírta magát.

19/F

2009. nov. 29. 11:49
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

ja én is 14 vagyok.. akkor még nem éltem amikor Kurt kinyírta magát =(

de olyan 10 éves korom óta hallgatom kb..

apám ,,miatt" szerettem meg az ilyen stílusú zenéket.. de jó h ő is szereti ezeket :)

legalább én is ilyen jó zenéket hallgatok :)

2009. dec. 28. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!