Kb hány forint egy gitár?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a témában, de szeretnék venni egyet. A húrok mennyibe kerülnek?2013. máj. 19. 12:15
1/4 anonim válasza:
hát kb. 15.000-nél kezdődnek (van olcsóbb is biztos de az nem biztos h jó) meg ez igazából bolttól, eladótól függ szerintem
neten nézelődj...
3/4 anonim válasza:
Én kb. 6-7 éve kaptam az első gitárom, ami a Lidlben akkor került azt hiszem 6 ezer forintba, és volt hozzá puhatok, hangoló, pengető, meg az eredeti húrok is egész sokáig bírták. Néhány barátommal együtt kezdtem gitározni, az ő gitárjaik, amik rendre drágábbak voltak, már mind leamortizálódtak, az enyém viszont még mindig nagyon szépen szól, csak a nyakán már szépen látszanak, hogy hol fogtam le a legtöbb akkordot :D
Egy új húrkészletet, már megkapsz 2 ezer forint körül, ami tűrhető, kezdőként biztos neked is sokáig kibírja, aztán mire gond lesz belőle, már úgyis jobban jártas leszel a témában.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) :D
2013. máj. 19. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!